Golf 8.5 İmpression

EmirCamon

Yeni Üye
İsim
Emir
Araç
Ford Focus
Merhabalar Golf 8.5 impression kullanıcıları. Ben bu araçtan almayı düşünüyorum ama deneyimlerinize ihtiyacım var. Araçla ilgili sevdiğiniz ve rahatsız olduğunuz detaylar nelerdi? Kronik olarak aldıktan sonra ne yapmam gerekir. Motor yeni biliyorum ama. Kimi araçta yağ az geliyormuş. Kimi araçta 1. vitese geçmiyormuş bunlar hakkında. Fiyat olarak en düşük hangi bayi verir? Siz kaça aldınız? Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Şu konuda birkaç mesajda vardı alınan fiyatlar hocam.

Ben olsam elimi çabuk tutardım, manuel olsa da gördüğüm kadarıyla biraz hızlı satılan bir araç.
Foruma her gün yeni bir araç sahibi geliyor.

Yakın zamanda fiyat artışı gelirse üzebilir. O yüzden zaman kaybetmemeli.

Yaşanan sorunlara bir şekilde çözüm bulunacaktır zamanla, forumda şimdiden bayağı bir konu var bununla ilgili.

Aldık çok memnunuz İzmir avek bayiden 1240 a aldık siz de bı bakın daha bı eksisini görmedim

manuel surebiliyorsaniz bu butceye en kaliteli en fp arac.1 hafta oldu.1.4tsi 125 golf7den gectim.memnunum sukur.

Alalı 10 gün oldu. Evet yazılan sıkıntıların bazıları bende de var ama kullanımıma engel bir durum teşkil etmedi. Araç yakıt tasarrufu yapmaya müsait. Performansı gayet yeterli, dizelden geçmiş biri olarak söylüyorum. Bence alınır, zevkle binilir. Tabi manuel kullanırım diyorsanız.

golf 8,5 kullanıcılarına bir sorum olacak .

Blutooth üzerinden Telefon görüşmesi yaparken

Görüsmeyi bitirmek icin direksiyon sağ taraf tuşlarından hiçbirisi görüşmeyi sonlandıramıyor. (Karsı taraf telefonu kapatmadığı sürece)

İllaki medya ekranından mı ? elle görüsmeyi bitir kırmızı ikona basmak gerekiyor ?

Görüsmeyi bitirmek icin direksiyon sağ taraf tuşlarından hiçbirisi görüşmeyi sonlandıramıyor. (Karsı taraf telefonu kapatmadığı sürece)

İllaki medya ekranından mı ? elle görüsmeyi bitir kırmızı ikona basmak gerekiyor ?
Telefon görüşmesi yaptım ama hiç dikkat etmedim abi ben 😕

Maalesef öyle. Ok tuşu ile yanıtlayabiliyorsunuz fakat tekrar bastığınızda kapanmıyor. Eğer kadranda telefon menüsü açıksa Ok tuşu ile kapatabiliyorsunuz fakat kim telefon menüsü açık kullanır o da ayrı konu.

Müsait bi zamanda karşı taraf telefonu kapatmadan siz bi denermisiniz direksiyon tuşlarından görüşmeyi bitirmeyi?
Abi telefonu OK tuşu ile açabildim ancak kapatmayı yapamadım. Multimedya ekranından kapattım en son.
Maalesef öyle. Ok tuşu ile yanıtlayabiliyorsunuz fakat tekrar bastığınızda kapanmıyor. Eğer kadranda telefon menüsü açıksa Ok tuşu ile kapatabiliyorsunuz fakat kim telefon menüsü açık kullanır o da ayrı konu.
👍🏻

Geri
Üst Alt