Golf 8.5 İmpression

Bende 8.5 araca sahibim. 18.09.2024 tarihinde aldım. Şuan 2700 km'de.

Bahsedilen sorunların hemen hemen hepsini okudum. Hiçbiri bende yok.
İlk serilerde bence bazı sıkıntılar var sanırım. Çünkü yeni alanlarda bu tür dönüşler görmüyorum.
Yazılım ile düzeltilecektir.

Benim servise gidip tek düzelttirmek istediğim şey far ayarı. Çok yakını aydınlatıyor.
Onun dışında çok memnunum.
Ben aracımı 1 hafta önce aldım aktif kullanıyorum forumda bahsedilen yazılımsal sorunları yaşamadım. Dediğiniz gibi belki ilk gelen parti de sorun olabilir.

8,5 da adam gibi bi 17 jant yok

İlla 8 in valencialar mı takılcak ?

Seneye sarı siteye düsmesini beklesen bu 2 adet 17 likleri zaten gönül istemez bunları

Mecbur 18 inç e çıkacaksın...onlarda gerçi uffff dedirtmiyorEkli dosyayı görüntüle 79995
golf 7 nin opsiyonlarından sonra bunların hiç biri güzel değil zaten.
Öte yandan 18 takmakta çok mantıklı değil gibi türkiye yollarında,
hem de volkswagen 1.5 tsi 116hp olan donanımlarında avrupada bile 18 jant opsiyonu sunmuyor.
Jantın ağırlığı ve büyüklüğü çekişi düşürebilir, yakıtı arttırabilir, konforu azaltabilir gibi gibi

golf 7 nin opsiyonlarından sonra bunların hiç biri güzel değil zaten.
Öte yandan 18 takmakta çok mantıklı değil gibi türkiye yollarında,
hem de volkswagen 1.5 tsi 116hp olan donanımlarında avrupada bile 18 jant opsiyonu sunmuyor.
Jantın ağırlığı ve büyüklüğü çekişi düşürebilir, yakıtı arttırabilir, konforu azaltabilir gibi gibi
17 optimal bir jant büyüklügü

Araç rline 8,5 olsa hadi 19 da tak (konforu araç sahibini bağlar)

İmpression ve life da adam gibi 17 lik mk 8,5 jant olsa tam ayarında oturaklı dururdu maalesef yok... (17 lik Sadece mk8 valencia var alternatif)

8.5'larda el freni aracı stop ettiğinde otomatik devreye giriyor. Bunu herhangi bir nedenle devre dışı bırakma ihtimali var mı?
Her araçtan inişte kontrol ediyorum çekmiş mi diye. Böyle bir ihtimal yoksa en azından tedirgin olmam.

NOT: Bunu sorma sebebim bir önceki aracım Leon'da autohold'u devre dışı bırakınca otomatik el freni devreye girmiyordu. Sanırım bunda öyle bir durum yok.
Bunlarda öyle bir durum yok, evo platformda her türlü el frenini çekiyor, hatta P ye almayın, el freni auto hold herşey kapalı olsun, aracı stop edin yinede araç kendi P ye alıp el frenini çekiyor. Güvenlik önlemi olarak güzel bir şey.

Geri
Üst Alt