Golf 8.5 İmpression

Az önce işlemleri bitirdim teslim almayı bekliyorum dediğiniz rakamlara geldi inşallah hepimize belasız sorunsuz sürüşler inşallah
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Hangi bayiiden ne kadara aldınız acaba? Ben plakalık ve termos alamadığım bittiği için.

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Hangi bayiiden ne kadara aldınız acaba? Ben plakalık ve termos alamadığım bittiği için.
Az önce sordum satış temsilcisi bildiğim kadarıyla yok artık o ürünler dedi ilk gelenlerde varmış

8 ay önce 28 martta istanbuldan bir arkadaşım
970 bin liraya bu aracı aldı

Sıfır Dacia sandero stepway otomatik.

1750 ye dsg life 8,5 golfe parası yetmeyenin kendi hür iradesiyle aldığı araca anca hayırlı olsun denir.

Bugün ,,,
1265 e beyaz impression
1300 e metalik impression 8,5 manuel golf alanada ben olsam 2 kere hayırlı olsun derdim.

"Manuel ruhu' böyledir.....

IMG_20241128_190814.jpg

8 ay önce 28 martta istanbuldan bir arkadaşım
970 bin liraya bu aracı aldı

Sıfır Dacia sandero stepway otomatik.

1750 ye dsg life 8,5 golfe parası yetmeyenin kendi hür iradesiyle aldığı araca anca hayırlı olsun denir.

Bugün ,,,
1265 e beyaz impression
1300 e metalik impression 8,5 manuel golf alanada ben olsam 2 kere hayırlı olsun derdim.

"Manuel ruhu' böyledir.....

Ekli dosyayı görüntüle 79979
Yani şuan fırsat mı diyorsunuz golfe 1250 fiyatı için

Yani şuan fırsat mı diyorsunuz golfe 1250 fiyatı için
Beyaz icin 1250 fiyat aldıysanız ?

Bu fırsattır tabi!

İmpression 8,5 yeni eklenmiş donanımlarıyla 1250 ye caiz fiyattır.

Otomatikci biri bu impressiona 950 bin bile helal etmez o ayrı konu.

Bende mesela life dsg 8,5 golfe anca 1570-1590 helal fiyat biciyorum. (İmpression 1250 iken)

1750 ye life dsg 8,5 golf ultra fırsat degildir

Beyaz icin 1250 fiyat aldıysanız ?

Bu fırsattır tabi!

İmpression 8,5 yeni eklenmiş donanımlarıyla 1250 ye caiz fiyattır.

Otomatikci biri bu impressiona 950 bin bile helal etmez o ayrı konu.

Bende mesela life dsg 8,5 golfe anca 1570-1590 helal fiyat biciyorum. (İmpression 1250 iken)

1750 ye life dsg 8,5 golf ultra fırsat degildir
Bende 7.5 1.6 tdi dsg var impressionla kafa kafaya sayarsak değerini. (70k km hatasız)
Bir düşündürmüyor değil benzinli bana daha mantıklı ama yan yana koyabileceğim bir araç değil maalesef. 7.5 comfort çok çok üstünde kalıyor. Life paket makul olur en azından düşünülebilir kafa kafaya olmasa da biraz eklenir. Bence impression fiyatı olması gereken fiyatta ,life pahalı, diğerlerinde iq sorgulamasına çekerim veya golf taşiflaksisi tanısı koyarım.

1250 fiyatı hangi bayii veriyor acaba eğer siz bunu kulağınızla duymadan söylüyorsanız bence inanmayın çünkü 1263 den aşağısını duymadım. Şayet youtube videolarındada 1250 diye yazılmış bir kaç videoda ne bayii adı belirtilmiş nede yorumda sorana cevap verilmiş bilginiz olsun. Ortalıkta en çok gezen fiyat 1270 dir bilginiz olsun.

1250 fiyatı hangi bayii veriyor acaba eğer siz bunu kulağınızla duymadan söylüyorsanız bence inanmayın çünkü 1263 den aşağısını duymadım. Şayet youtube videolarındada 1250 diye yazılmış bir kaç videoda ne bayii adı belirtilmiş nede yorumda sorana cevap verilmiş bilginiz olsun. Ortalıkta en çok gezen fiyat 1270 dir bilginiz olsun.
Hocam güncel ekonomide 13k çokta bir miktar değil bence.

€+$ uçabilir.

Ortaya bi sahte dolar karmaşası attılar

Millet döviz almayıp TL de + faizde kalsın senaryoları işletiliyor sanki.

@ofk77

Madem güncel aracınız dsg ?

Dsg den devam etmeniz kuralı işler

Life 8,5 da da vurgunu vurdum denecek bi fiyat yok ortada .

7,5 comfort dsg ye yani Eldekine devam edin bence

Geri
Üst Alt