Golf 8.5 az bilinen özellikler

@mst10
@Ynsmr

Sanırım bu olay

Anahtarsız çalıştırma - debriyaj-fren üclüsünün birbirleriyle iliskisi olarak elektronik park freninin kendini bırakmasına sebeb oluyor yada olmuyor.

Bu arada bende golf 8,5 yok (7,5 manuel var)

Şimdi sorum şu

****Ne debriyaja ne frene dokunmadan
Anahtarsız calıştırma dügmesine bastıgınzda
Emniyet kemeri takılı degilse elektronik park freni kendini indirmiyor olabilir mi? (Debriyaja basmadan araç dügmeden çalısmıyor hocam diyorsanız zaten boşuna yazmış oluyorum.)

*** frene yada debriyaja basıp aynı anda anahtarsız çalıstırma dügmesine bastıgınızda elekteonik park freni kendini indiriyor olabilir mi (yine kemer takılı olmadan)

Bu sekilde bi test edin bakalım?

Bu mevzu bende biraz değişik oluyor. İlk çalıştırdığımda kemeri takmadan park freni kendini bırakıyor ama örnek veriyorum alışveriş için çıkıyorum bir iki dakikalığına bir yere uğrayıp geri geliyorum o zaman kemeri takmadan park frenini bırakmıyor.
Yazılımsal bi boş
@mst10
@Ynsmr

Sanırım bu olay

Anahtarsız çalıştırma - debriyaj-fren üclüsünün birbirleriyle iliskisi olarak elektronik park freninin kendini bırakmasına sebeb oluyor yada olmuyor.

Şimdi sorum şu

Emniyet kemeri takılı degilse elektronik park freni kendini indirmiyor olabilir mi? (Debriyaja basmadan araç dügmeden çalısmıyor hocam diyorsanız zaten boşuna yazmış oluyorum.)

*** frene yada debriyaja basıp aynı anda anahtarsız çalıstırma dügmesine bastıgınızda elekteonik park freni kendini indiriyor olabilir mi (yine kemer takılı olmadan)

şöyle debraja basarak aracı çalıştırıyoruz el freni çekili kalkış yaparken kendi indiriyor

@mst10
@Ynsmr

Sanırım bu olay

Şimdi sorum şu

Üstadım sistem şöyle çalışıyor. Manuel için söylüyorum debriyaja basmadan tuşa basınca sadece kontağı açmış oluyor, debriyaja basıp tuşa basınca marş alıyor.

Çalıştıktan sonra da auto hold la aynı mantikla tepki veriyor, park freni çekili halde bekliyor ne zamanki hareket etmeye çalışırsaniz otomatik kendi indiriyor.

Forumda birkac kişinin söylediği şu emniyet kemerini takmadan bu işlemi yapmıyor. Debriyaj gaz yapıyorsunuz araba kafayı kaldırıyor, devir artıyor ama park frenini bırakmıyor.

Dediğim gibi ben de bunu yaşıyorum ama her çalıştırma da değil sadece aracı kullanıp küçük bir duraklama yapıp geri geldiğimde yapıyor.

İn bin yapıldığında uyku moduna girecek kadar süre gecmediyse böyle birşey yapıyor sanki.

Bende durum bu şekilde, diğer üyeler sürekli mı yaşıyor yoksa benim anlattığım gibi mı oluyor onu tam bile bilemiyorum.

Şuan tam net hatırlamıyorum ama 8.5 lar 20 yada 30 dakika gibi bir sürede araçla ilişki kesildiği zaman, çalışan bütün elektronik ekipmanları kendisi kapatıyor ve uyku moduna alıyor.

Benim düşüncem de bu süre içerisinde tekrar araca binince kafasının karışması yada yazılımın bu şekilde hazırlanmış olmasından kaynaklı park frenini bırakmaması

Şuan tam net hatırlamıyorum ama 8.5 lar 20 yada 30 dakika gibi bir sürede araçla ilişki kesildiği zaman, çalışan bütün elektronik ekipmanları kendisi kapatıyor ve uyku moduna alıyor.

Benim düşüncem de bu süre içerisinde tekrar araca binince kafasının karışması yada yazılımın bu şekilde hazırlanmış olmasından kaynaklı park frenini bırakmaması
Yok ya arada ilk çalışınca da bırakmıyor

Bana baya denk geldi acaba çok sert kalkmaya çalışınca mi salmiyor bı denemek lazım
Arkadaşlar bugün tekrar denedim emniyet kemeri takılı değilken yürümek istediğinde otomatik indiriyor el frenini , el elle kendin indirmek istersen emniyet kemerini takman gerekiyor

Arkadaşlar bugün tekrar denedim emniyet kemeri takılı değilken yürümek istediğinde otomatik indiriyor el frenini , el elle kendin indirmek istersen emniyet kemerini takman gerekiyor
Yok hocam istediğim gibi indiriyorum

Geri
Üst Alt