Güzel olmuş elinize sağlık gayet başarılıHer ne kadar firmanın yapması gereken bir uygulamayı biz yapsakta fabrikasyon gibi oldu diyebilirim. Bu bölgelerin plastik olmasından rahatsız olan tüm kullanıcılara tavsiye ederim.Ekli dosyayı görüntüle 80163Ekli dosyayı görüntüle 80164Ekli dosyayı görüntüle 80162
Plastiklerin çizilmesinden, ses yapmasından iyidir bence, çok bir maliyeti yok ve uygulaması çok zor değil.İyi ama bence gereksiz ne kadara patladı
Çok güzel olmuş elinize sağlık aradığım bir eksikti. Malzeme koyduğumuzda ses yapmasınıda engeller. Yapıştırılıyor mu uygulaması nasıl?Plastiklerin çizilmesinden, ses yapmasından iyidir bence, çok bir maliyeti yok ve uygulaması çok zor değil.
Ben 350tl ye sipariş ettim.
Paketin içinden torpido için, kol dayama için, kapı gözleri için, bardaklık ve orta konsoldaki saklama alanı için parçalar çıkıyor.
Plastiğe vurma sesi yok oluyor direk.Çok güzel olmuş elinize sağlık aradığım bir eksikti. Malzeme koyduğumuzda ses yapmasınıda engeller. Yapıştırılıyor mu uygulaması nasıl?
Bu sitemimi en başta belirttim ama her firmada olduğu gibi vw de maliyet kısma adı altında herşeyin kolayına kaçıyor maalesef.Eskiden bu tarz şeyleri fiata renoya binenler yapardı..
Ne kadara nerden aldınizEkli dosyayı görüntüle 80280Ekli dosyayı görüntüle 80281
Pedal seti uygulamasını da tamamladım. Hissiyatı orijinale göre güzel ve görüntüsü de araç içine renk kattı diyebilirim.