Golf 8.5 Konfor Seti, Pedal Seti ve Kaput Amortisörü Uygulaması

emeğine sağlık güzel olmuş. Nasıl yaptın ne kullandın link vs var mı detay verebilir misin?

İyi ama bence gereksiz ne kadara patladı
Plastiklerin çizilmesinden, ses yapmasından iyidir bence, çok bir maliyeti yok ve uygulaması çok zor değil.
Ben 350tl ye sipariş ettim.
Paketin içinden torpido için, kol dayama için, kapı gözleri için, bardaklık ve orta konsoldaki saklama alanı için parçalar çıkıyor.

Plastiklerin çizilmesinden, ses yapmasından iyidir bence, çok bir maliyeti yok ve uygulaması çok zor değil.
Ben 350tl ye sipariş ettim.
Paketin içinden torpido için, kol dayama için, kapı gözleri için, bardaklık ve orta konsoldaki saklama alanı için parçalar çıkıyor.
Çok güzel olmuş elinize sağlık aradığım bir eksikti. Malzeme koyduğumuzda ses yapmasınıda engeller. Yapıştırılıyor mu uygulaması nasıl?

Çok güzel olmuş elinize sağlık aradığım bir eksikti. Malzeme koyduğumuzda ses yapmasınıda engeller. Yapıştırılıyor mu uygulaması nasıl?
Plastiğe vurma sesi yok oluyor direk.
Ürünlerin kendisi yapışkanlı zaten.
Eğer yapacak olursanız uygulamadan önce bütün parçaları yerlerine koyup nasıl oturduğunu yönlerini kontrol edersiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.
Firmanın uygulama videoları var onlardan da örnek videolar izleyebilirsiniz.

Eskiden bu tarz şeyleri fiata renoya binenler yapardı..
Bu sitemimi en başta belirttim ama her firmada olduğu gibi vw de maliyet kısma adı altında herşeyin kolayına kaçıyor maalesef.
Golf'ün 50.yılı diye reklam yapıyorlar ama 50 yıldır koyulan bir tane kaput amortisörünü bile koymuyolar artık

Onu da biz ekleyeceğiz artık, yakında amortisörü de paylaşmış olurum

Elinize sağlık hocam. Golf7de alıp kaplamıştım kapı içinde kaplamasız yerleri falan. Gerçekten ses kesmesi çok iyi.

pedal.jpgpedal 2 .jpg

Pedal seti uygulamasını da tamamladım. Hissiyatı orijinale göre güzel ve görüntüsü de araç içine renk kattı diyebilirim.

Geri
Üst Alt