Golf 8.5 Konfor Seti, Pedal Seti ve Kaput Amortisörü Uygulaması

İyi günlerde kullanın. Paspaslarınız ne marka?
Sağolun, forum üyelerinin tavsiyesiyle SAHLER marka aldım.
Kalıbı,malzemesi güzel ve benim için en önemli şey kokusu yok.
Size de tavsiye ederim.

Sağolun, forum üyelerinin tavsiyesiyle SAHLER marka aldım.
Kalıbı,malzemesi güzel ve benim için en önemli şey kokusu yok.
Size de tavsiye ederim.
Evet çon öneriyorlar teşekkürler. Bagaj havuzu aldınız mı?

Plastiklerin çizilmesinden, ses yapmasından iyidir bence, çok bir maliyeti yok ve uygulaması çok zor değil.
Ben 350tl ye sipariş ettim.
Paketin içinden torpido için, kol dayama için, kapı gözleri için, bardaklık ve orta konsoldaki saklama alanı için parçalar çıkıyor.
bende sipariş verdim ancak kargo dahil 560 tl tuttu siz nerden aldınız.

Graficar dan aldım ancak ben aldıktan sonra fiyatı yükselmiş.
Bende 350 TL almıştım ve araca uyguladım bir kaç gün içerisinde görüntü paylaşımı yaparım. Aynı yerden aldım bende 350TL. Paspasıda sahler almıştım birebir aynı yapmışız aracı resmen :)

Pedal setinden memnunmusunuz hocam ? bende almayı düşünüyorum fakat yağmurlu havalarda ayakkabının tabanından ötürü kayma yapar mı acaba kullanımda etkili oluyormu sizce kış aylarında özellikle ?

bende aynı yerden dün akşam sipariş verdim demekki bi kaç gün önce davranmamız gerekiyordu.
Ben alırken şaşırmıştım zaten her yerde 500tl üzeri fiyat varken burada nasıl 350tl diye, anlık indirime girmiş olabilir. Onun yanında stop çerçevesi aldım bide yine 500 küsür oldu.

Bende 350 TL almıştım ve araca uyguladım bir kaç gün içerisinde görüntü paylaşımı yaparım. Aynı yerden aldım bende 350TL. Paspasıda sahler almıştım birebir aynı yapmışız aracı resmen :)

Pedal setinden memnunmusunuz hocam ? bende almayı düşünüyorum fakat yağmurlu havalarda ayakkabının tabanından ötürü kayma yapar mı acaba kullanımda etkili oluyormu sizce kış aylarında özellikle ?
Orjinalinden daha iyi tutunduğunu söyleyebilirim. Kauçuk kısımlar kabartma zaten parlak alanlara ayakkabı temas etmiyor nerdeyse

Rizline marka tavsiye ederim hepsiburada üzerinden. Konu açmıştım bununla ilgili bakabilirsiniz.
Bagaj için almam muhtemelen, bagajı çok kullanmıyorum zaten.
Şuan için iki tane bagaj çantam var onlar her şeyi depoluyor, bir şeyler akarsa falan onun içinde kalır.
Aslında kauçuk paspası da sevmiyorum kumaş daha doğal rahat hissettiriyor ama sıfır paspası kışın kirletmek istemedim.

Bagaj için almam muhtemelen, bagajı çok kullanmıyorum zaten.
Şuan için iki tane bagaj çantam var onlar her şeyi depoluyor, bir şeyler akarsa falan onun içinde kalır.
Aslında kauçuk paspası da sevmiyorum kumaş daha doğal rahat hissettiriyor ama sıfır paspası kışın kirletmek istemedim.
Bagaj çantalarının linki var mı? :D

Geri
Üst Alt