Daha öncesinden Graficar sitesi üzerinden bende konfor seti alıp uygulamasını yapmıştım fakat paylaşmamıştım, bu şekilde saklama gözleri bayaa kullanışlı hale geldi. Satın aldığım zaman 350 TL olmasıyla çok tatmin etti beni. Diğer taraflarıda taktım sadece torpido kısmının fotoğrafını çekmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 80581
Sizin paylaştığınız pedal setinden bende satın aldım. Sol taraftaki büyük kısmı takmadım çünkü Sahler marka paspas kullandığım için krom kısmı kapattığı için takmadım, normalde çok belli olmuyor zaten eğilipte fotoğraf çektiğim için bu şekilde gözüküyor. Belki ilerleyen zamanlarda takabilirim ama şuan bu şekilde 3 lü set gözüme hoş geldi. Aracın trimleri de aynı tonda olduğu için tatlı durdu. Pedal hissiyatıda hoşuma gitti. Teşekkür ederim paylaşım için.
Ekli dosyayı görüntüle 80582
Ayrıca eski golf 7 aracımdan kalan orjinal bagaj havuzu da yeni aracıma birebir uydu sadece ön taraf kenarlarda 1 cm kadar açıklık var gibi geri kalan kısımlar birebir uyumlu. Golf 7 aracınızdan kalan bagaj havuzunu kullanabilirsiniz. Meguiars marka bagaj çantası almıştım dökülme vs yapmasın diye tavsiye diyorum ömürlük bir çanta
Ekli dosyayı görüntüle 80583