Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğuş oto kartal ilk yardım setiyle tablet kılıfı verdi bana.
Her ne kadar termosu ve plakalığı sorsamda bittiğini söylediler.
Bildiğim kadarıyla araç sayısı kadar hediye geliyor ama burası Türkiye olduğu için hediyeler araçlardan önce bitiyor.
Çalıp eşe dosta vermişlerdir….

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20241210_102342_Volkswagenim.jpg
    SmartSelect_20241210_102342_Volkswagenim.jpg
    138.3 KB · Görüntüleme: 36
Orjinali böyle görünüyor
Banada paspas verdiler ama bu şekilde değil. Üreticiden satın aldıkları paspası vermezler, müşterilere hediye etmek için veya daha ucuza satmak için aldıkları paspasları hediye ederler.

Bana paspas hediye ettiler ve buna çok benziyor kaliteli duruyor ve yanında golf yazısı var. Faturada 3600 tl yazıyır

Bagaj havuzunu Sahler'in sitesinden aldım kokuyordu iade ettim. Kendi ürünleri değilmiş başka bir firmaya ürettiyorlarmış. Kendileri bagaj havuzu üretmiyormuş.

Daha sonra Rizline aldım iyi çıktı. Koku yok. Ölçü yanlar tam oturdu. Ön tarafta yarım santim boşluk var. Çok etkilemiyor. Alınabilir
Aynı hataya ben de düştüm.
İadeyle uğraşmak istememiştim.
Kokusu kayboldu neyse ki

Golf 8.5 sadece bagaj havuzu alacaklar için öneri. Ben üst kademede kullanmak istediğim için üste göre aldım alt kademede bagaj epey genişliyor alt veya üst almak tercih meselesi. Rahatsız edici bir koku yok. Kupon ile 590 TL fiyatı var. Fotoğraflarını ekledim. Aynı satıcıda paspasta satılıyor golf 8 olarak ama 8.5a da uyar diye düşünüyorum fiyatı 1210 TL.

Rizline Bagaj Havuzu üst için: https://app.hb.biz/fGpwPuQMMI5K

Rizline Bagaj havuzu alt için : https://app.hb.biz/lAG3G3Vq0on5

Paspas için genelde herkes sahler öneriyor. Sahlerde bagaj havuzu 799 TL, paspas takımı 1799 TL. Kullanıcılar Sahler bagaj havuzu için çok koktuğunu ve ince olduğunu söylemiş.

Sahler ürünleri : https://www.sahler.com.tr/golf-8-75...q8fl62gPwJbvzaQ-0kCqRtksOBtIG2LrDf00q0bl97yth
Bende bagaj havuzu bakıyorum ama alt mı üst mü alayım krar veremedim üst alınca biraz fazla yükleyince raf kıralacak mış gibime geliyor kaç kg ya kadar taşır acaba altta kullanmak daha mantıklı gibi alt bagaj havuzlarıda tam kapatmıyor bagajı kararsız kaldım

Bende bagaj havuzu bakıyorum ama alt mı üst mü alayım krar veremedim üst alınca biraz fazla yükleyince raf kıralacak mış gibime geliyor kaç kg ya kadar taşır acaba altta kullanmak daha mantıklı gibi alt bagaj havuzlarıda tam kapatmıyor bagajı kararsız kaldım
Üst kısım neden var ben hala çözemedim. Alt tarafı kullanmanın zararı var gibi bir şey duydum ama bence saçma

Vw grubunda Sahler paspaslardan çok memnunum. önceki aracımda Rizline Bagaj havuzu vardı, bayağı kaliteliydi. kendi sitelerinden almanı tavsiye ederim. İyi forumlar.

Alt / üst kullanmanın zararı falan olduğundan değil bu bir konfor artısı sadece. Arada sırada ihtiyaç olan şeyleri alt kısma koyabilirsiniz.

Benim alt kısımda daimi olarak iki katlanır sandalye, bir küçük mangal, bir kaç takım taklavat, 2 adet araç sehpası, bir miktar pazar torbası mevcut

Bu yüzden sürekli olarak üst ayardayım. Ayrıca 2/3 haftada bir eve şişe su alıyorum. En az 70L oraya yükleniyor. Evde kalabalık yapmasın diye de bazen 5-6 gün öyle geziyor. Yani oldukça sağlam.

Alt / üst kullanmanın zararı falan olduğundan değil bu bir konfor artısı sadece. Arada sırada ihtiyaç olan şeyleri alt kısma koyabilirsiniz.

Benim alt kısımda daimi olarak iki katlanır sandalye, bir küçük mangal, bir kaç takım taklavat, 2 adet araç sehpası, bir miktar pazar torbası mevcut

Bu yüzden sürekli olarak üst ayardayım. Ayrıca 2/3 haftada bir eve şişe su alıyorum. En az 70L oraya yükleniyor. Evde kalabalık yapmasın diye de bazen 5-6 gün öyle geziyor. Yani oldukça sağlam.
Hocam stepne yok mu o kadar büyük değil orası 😂

Geri