Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam stepne yok mu o kadar büyük değil orası 😂
Stepne de var. Yanlız şimdi farkettim Golflerde orası daha alçakmış. Benim araç Golf Sportsvan. Orada en az 13-14cm alan var, kusura bakmayın ben kasa neredeyse aynı olduğu için orasınında aynı olduğunu sanıyordum.

1000003115.jpg

Bende bagaj havuzu bakıyorum ama alt mı üst mü alayım krar veremedim üst alınca biraz fazla yükleyince raf kıralacak mış gibime geliyor kaç kg ya kadar taşır acaba altta kullanmak daha mantıklı gibi alt bagaj havuzlarıda tam kapatmıyor bagajı kararsız kaldım
Ben üst olarak kullanıyorum. Alttaki boşluğa malzemelerimi koyuyorum. Tamam bagaj hacmi artıyor alta alınca ama sonuçta yukarıya doğru artıyor herşeyi üst üste koyacak değilim. Bagajda valizlede gezmiyorum. Bu sebeple üst kademede kullanıp altına bir sürü malzeme koydum. Görüntü kirliliğinin önüne geçmiş oldum. Size de üst tavsiye ederim.

Sahler alt kademe aldım sitesinden yumuşak katlanınca iz yapmıyor kokusuda yok tavsiye ederim. Paspaslarıda Sahler almıştım onlardanda memnunum

Sahler alt kademe aldım sitesinden yumuşak katlanınca iz yapmıyor kokusuda yok tavsiye ederim. Paspaslarıda Sahler almıştım onlardanda memnunum
Hocam fotoğrafı varmı bagajda nasıl duruyor boşluk kalıyormu bende kaç tane aldım iade ettim tam kapatmıyor çoğu ya üst yada köşeler boşluk kalıyor

Golf 8.5 sadece bagaj havuzu alacaklar için öneri. Ben üst kademede kullanmak istediğim için üste göre aldım alt kademede bagaj epey genişliyor alt veya üst almak tercih meselesi. Rahatsız edici bir koku yok. Kupon ile 590 TL fiyatı var. Fotoğraflarını ekledim. Aynı satıcıda paspasta satılıyor golf 8 olarak ama 8.5a da uyar diye düşünüyorum fiyatı 1210 TL.

Rizline Bagaj Havuzu üst için: https://app.hb.biz/fGpwPuQMMI5K

Rizline Bagaj havuzu alt için : https://app.hb.biz/lAG3G3Vq0on5

Paspas için genelde herkes sahler öneriyor. Sahlerde bagaj havuzu 799 TL, paspas takımı 1799 TL. Kullanıcılar Sahler bagaj havuzu için çok koktuğunu ve ince olduğunu söylemiş.

Sahler ürünleri : https://www.sahler.com.tr/golf-8-75...q8fl62gPwJbvzaQ-0kCqRtksOBtIG2LrDf00q0bl97yth
Hocam üst için olanı alt konumda kullanınca çok boşluk kalıyor mu? Mümkünse alt konumda fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz ben de sadece üst almayı düşünüyorum. Arada kaldım hangisini tercih etsem bilemedim.

Hocam üst için olanı alt konumda kullanınca çok boşluk kalıyor mu? Mümkünse alt konumda fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz ben de sadece üst almayı düşünüyorum. Arada kaldım hangisini tercih etsem bilemedim.
Hocam bagaj dolu ama boşluk kalır olmazda muhtemelen. Üst için alın stepneyle üst kademe arasında boşluk var oraya da malzeme koyabilirsiniz ben öyle yaptım. Alt için alınca yukarı doğru hacim artıyor sonuçta, herşeyi tepeleme üst üste koyacak değiliz.

Sizden cevap gelmeyince sahler alt kademe aldım bir hafta balkonda beklettim sonra koku gitti ama çok uğraştırdı beni şuan koku yok iyi oturuyor bagaja ama koku bezdirdi fotoğrafları ekledim

Sizden cevap gelmeyince sahler alt kademe aldım bir hafta balkonda beklettim sonra koku gitti ama çok uğraştırdı beni şuan koku yok iyi oturuyor bagaja ama koku bezdirdi fotoğrafları ekledim
Hocam zaten sahlerin bagaj havuzunun sahler marka olmasına rağmen dışardan aldığını kendileri üretmediğini yazmıştım. Paspasları sahler, bagaj havuzunu kesinlikle rizline almalısınız yazmıştım.

Hocam zaten sahlerin bagaj havuzunun sahler marka olmasına rağmen dışardan aldığını kendileri üretmediğini yazmıştım. Paspasları sahler, bagaj havuzunu kesinlikle rizline almalısınız yazmıştım.
Rizline aldım iade ettim tam kapatmıyor açık kalıyor üst kısmı bagaj havuzunun sahlerin kendi üretimi olmadığınıda bilerek aldım tam kapatıp kapatmadığını merak ettiğim için fotoğraf istemiştim aldıktan sonra tam kapattığını gördüm ama koku meselesi biraz uğraştırdı 1 hafta sürsede hallettik şu an iyi sıkıntı yok

Hayırlı olsun, Sahlerin bagaj havuzundan bende memnunum açıklık kalmadı kenarlarda yumuşak olması sebebiyle katlanınca iz kalmıyor benimkinde koku olmamıştı ilginç

Rizline aldım iade ettim tam kapatmıyor açık kalıyor üst kısmı bagaj havuzunun sahlerin kendi üretimi olmadığınıda bilerek aldım tam kapatıp kapatmadığını merak ettiğim için fotoğraf istemiştim aldıktan sonra tam kapattığını gördüm ama koku meselesi biraz uğraştırdı 1 hafta sürsede hallettik şu an iyi sıkıntı yok
Konuda bulunan fotoğraflar benim kendime ait tam kapatıyor aslında rizline. Size başka marka veya Golf 7 için olanı yollamış olabilirler.

Geri