Hocam orada yazan değer ağırlığa göre ve yola göre yazıyor. O değer araç full dolu iken ve uzun yol değeridir. Yine bile fazla geldi banamandufla dedi:Benim aracın kapısında 41 ps yazıyor ya. Yuh 41 ps nedir. Bilemedim.
Hocam orada yazan değer ağırlığa göre ve yola göre yazıyor. O değer araç full dolu iken ve uzun yol değeridir. Yine bile fazla geldi banamandufla dedi:Benim aracın kapısında 41 ps yazıyor ya. Yuh 41 ps nedir. Bilemedim.
Yusuf Hocam yanlış hatırlamıyorsam ki yarın foto alacağım en düşük rakam 34 veya 35 ps idi. Bu da bana fazla geldi şahsen.yusuf dedi:Hocam orada yazan değer ağırlığa göre ve yola göre yazıyor. O değer araç full dolu iken ve uzun yol değeridir. Yine bile fazla geldi banaBenim aracın kapısında 41 ps yazıyor ya. Yuh 41 ps nedir. Bilemedim.
Hocam orta ayarı tutturmak lazım. Yüksek olursa da kötü düşük olursa da. O anki ağırlığa göre uygun basınçta olmalı.silverknight dedi:Benimde merak ettiğim birşey var aslında. Onu da buradan sorayım. Çukurlara düştüğümüzde daha az problem ve zarar için yüksek lastik basıncı mı düşük lastik basıncı mı daha uygundur ?
Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. 2 kişi oluyoruz genelde araçta. Bagajda da 1-2 el çantası olur maksimum. 32 olarak ayarladım en son. Şu anlık böyle devam ediyoruz bakalımyusuf dedi:Hocam orta ayarı tutturmak lazım. Yüksek olursa da kötü düşük olursa da. O anki ağırlığa göre uygun basınçta olmalı.Benimde merak ettiğim birşey var aslında. Onu da buradan sorayım. Çukurlara düştüğümüzde daha az problem ve zarar için yüksek lastik basıncı mı düşük lastik basıncı mı daha uygundur ?
Yusuf hocam dün bahsettigim fotoyu aldım. Gerçi @silvershadow Murat Hocamın verdiği linki okudum ve donanıma göre bile değişiklik gosterebildigini öğrendim.mandufla dedi:Yusuf Hocam yanlış hatırlamıyorsam ki yarın foto alacağım en düşük rakam 34 veya 35 ps idi. Bu da bana fazla geldi şahsen.Hocam orada yazan değer ağırlığa göre ve yola göre yazıyor. O değer araç full dolu iken ve uzun yol değeridir. Yine bile fazla geldi banaBenim aracın kapısında 41 ps yazıyor ya. Yuh 41 ps nedir. Bilemedim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kışlıkları takarken benimkileri 34 ayarlamışlardı ben de 30 a ayarlatmayı düşünüyüyorum.gdervisoglu dedi:Ben lastik basınçlarını dün 32 olarak ayarladım, düşük mü acaba s=alala