Güçlendirilmiş Tüp İptali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok düz bir bakış açısı olacak belki ama, tüp gevşiyorsa oringini değiştirip uygun bir vida sabitleyici sürüp tekrar taksak olmuyor mu?

Hıyarın birinin kafasına göre “güçlendirdiği” parçadan daha iyi olacaktır sanıyorum.

Çok düz bir bakış açısı olacak belki ama, tüp gevşiyorsa oringini değiştirip uygun bir vida sabitleyici sürüp tekrar taksak olmuyor mu?

Hıyarın birinin kafasına göre “güçlendirdiği” parçadan daha iyi olacaktır sanıyorum.
basınç basıp oringi değiştirip geri takılabiliyormuş yeni öğreniyorum bende bilseydim elletmezdim

Benim de aklımdan bu geçiyor uzun zamandır.

Gevşeyen orijinal tüpün dişlerine, az bir cıvata sabitleyici neden kullanılmıyor, bir sakıncası var acaba.

.

Konu başlığı güçlendirilmiş tüp iptali ancak bende güçlendirilmiş tüp taktıranlar grubuna katıldım.Şöyle ki,aracım Passat B8 2014 model,139 bin km.de.Yaklaşık 500 km.önce şanzıman hatası vermeye başladı,uyarılar sıklaştı,araç çalıştırdıktan bir kaç km.sonra birden fazla uyarı verme gibi.
Geçen gün daha 100 mt.gitmeden aynı uyarıyı verince aracı cihaza bağlattım ve çıkan uyarı "Şanzıman yağı ilave hidrolik pompası tutarsız" şeklindeydi.
Özel bir serviste güçlendirilmiş tüp,pleyt,selonoid valf,conta,filtre,mekantronik yağ ve şanzıman yağı da dahil olmak üzere hepsinin değişimi yapıldı.Henüz deneyimleme fırsatım olmadı,gelişmeleri paylaşıyor olacağım.

Son düzenleme:

Geri