🧿 Golf 8 DSP Amfi & Focal Hoparlör & Alpine Amfili Bass Montajı

Genel olarak şunu söylemek isterim gerçekten başım ağrıdı:)

aracın içindeki ses sistemi mükemmel ötesi daha önce harman kardon ses sistemi az sürede kullanan birisi olarak gerek yokmuş gerçekte ben istediğimi fazlasıyla aldım bence bunlar daha iyi...

İlerde bass kabinli yada stepne bas istediğim gibi bulursam alacağım...

Tavsiye ederim...
DSP amfi ile harika olmuştur, güle güle kullan Metin hocam

Abi uzman değilim ama Özen Hi-Fi ile bi görüş koyacak bir yer bulurlar bence. Yalnız senin dsp amfi den çıkış var mı yoksa direk üniteden mi çıkış yapılır bilemiyorum. Sub çok iyi sub, şöyle bir artısı var, değiştirdiğin ön-arka hoparlörle uyumlu olacağı kesin :)

Abi uzman değilim ama Özen Hi-Fi ile bi görüş koyacak bir yer bulurlar bence. Yalnız senin dsp amfi den çıkış var mı yoksa direk üniteden mi çıkış yapılır bilemiyorum. Sub çok iyi sub, şöyle bir artısı var, değiştirdiğin ön-arka hoparlörle uyumlu olacağı kesin :)

Serkan ile görüştük kendinden amfili alacağız...

Muhtemelen bu ürünü alacağım

Audison APBX 10 AS.2​

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RKR
selam herkese...

ses sitemimin son aşamasıda tamamlanmış oldu...

altı aylık çok temiz garantili bir cihaz aldım...

hem 20cm kullanmıştım bakalım 30cm nasıl olacak 🤣

Alpine E Serisi SWD-355

IMG_3419.jpeg
IMG_3420.jpeg
IMG_3421.jpeg
IMG_3418.jpeg
7f50f7da-4c84-46d0-972f-2a13a845c9ca.jpeg

Genel olarak şunu söylemek isterim gerçekten başım ağrıdı:)

aracın içindeki ses sistemi mükemmel ötesi daha önce harman kardon ses sistemi az sürede kullanan birisi olarak gerek yokmuş gerçekte ben istediğimi fazlasıyla aldım bence bunlar daha iyi...

İlerde bass kabinli yada stepne bas istediğim gibi bulursam alacağım...

Tavsiye ederim...
Ben burayı kaçırmışım ne hikmetse😄Hayırlı olsun Metin hocam,sonuç eminimki mükemmel olmuştur,acaip bir sonucu görüp dinleme isteği doğdu içimde.Güle güle kullan🧿👍

Ben burayı kaçırmışım ne hikmetse😄Hayırlı olsun Metin hocam,sonuç eminimki mükemmel olmuştur,acaip bir sonucu görüp dinleme isteği doğdu içimde.Güle güle kullan🧿👍

Sağolasın...
Ender E. de montaj yaptıracağım bakalım randevu bekliyorum...

87BC574A-AF8F-4B3A-B9F3-23A015D265E2.jpeg

Bu daha dolgun çalacaktır ama malesef bagajı öldürüyor.Sen stepne subwoferine geçersin sonra kanımca😊

bagajlık bir işimiz yok bizim bir çanta yetiyor...

stepne sub harman kardonda kullandım hiç beğenmedim...

bagajlık bir işimiz yok bizim bir çanta yetiyor...

stepne sub harman kardonda kullandım hiç beğenmedim...
Stepne içi biraz soft kalıyor tabi,bu daha tatminkar.Özen hi-fi'deki Serkan özel fiber kabinlerde yapıyor,bagajın sağına soluna biyere entegre oluyor,orjinal oluyor.Mesela şu senin kutudaki sub hoparlörü oşekildede değerlendirebilirsin ama hep maliet tabi.Madem bagaj sorunu yok böyle devam👍benimki sadece fikir.

Stepne içi biraz soft kalıyor tabi,bu daha tatminkar.Özen hi-fi'deki Serkan özel fiber kabinlerde yapıyor,bagajın sağına soluna biyere entegre oluyor,orjinal oluyor.Mesela şu senin kutudaki sub hoparlörü oşekildede değerlendirebilirsin ama hep maliet tabi.Madem bagaj sorunu yok böyle devam👍benimki sadece fikir.

Onların hepsini görüştük biz Serkan'la astari yüzünden pahalıya geliyor...

bu aldığım ürün ikinci el altı aylık...
ben sahibinden den aldım 11k kablolari falan dahil hatta ben çocukla yazışırken buraya yazmıştım...
benden sonra özgür diye birisi yazmış satılık mı diye o da evet ama sattım demiş birine vereceğim almaz ise yazarsınız demiş...
ismi metin mi demiş Özgür kim bilmiyorum Forum'da mı onuda bilmiyorum burada ise aldım ben 👍

Geri