🧿 Golf 8 DSP Amfi & Focal Hoparlör & Alpine Amfili Bass Montajı

Çok güzel bir proje olmuş, kesinlikle harman kardon parasına bunu yapmak çok mantıklı. Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Onların hepsini görüştük biz Serkan'la astari yüzünden pahalıya geliyor...

bu aldığım ürün ikinci el altı aylık...
ben sahibinden den aldım 11k kablolari falan dahil hatta ben çocukla yazışırken buraya yazmıştım...
benden sonra özgür diye birisi yazmış satılık mı diye o da evet ama sattım demiş birine vereceğim almaz ise yazarsınız demiş...
ismi metin mi demiş Özgür kim bilmiyorum Forum'da mı onuda bilmiyorum burada ise aldım ben 👍
Özgür Ankara'lıysa sanırım tanıyorum kendisini😂

Metin Abi selamlar, öncelikle çok güzel bir iş olmuş güle güle kullanmak dileğiyle. Ben de bir süredir Focal hoparlörleri araştırıyordum benim için harika bir kaynak oldu. Hazır böyle bilgi dolu bir konu bulmuşkan sana birkaç sorum olacak müsadenle.

Benin Golf 7'nin sol arka hoparlörü patlak ve diğerleri de biraz yorgun gibi geliyor kulağıma, acaba patlak olanı orjinali ile değiştirsem mi yoksa böyle bir dönüşüme mi girsem diye düşünüyorum bir süredir.

Aracımda @HONEY abiden aldığım RCD330 var, sesi şu anlık okey olsa da acaba amfi ile destekleyip yeni hoparlörler mi edinsem bilemedim. Çeşitli tavsiyelerle karşılaşıyorum gittiğim yerlerde kimi alpine hoparlör seti ve düz bir amfi öneriyor, kimi DSP'li bir sistem. Bütçesel olarak da öğrenci işi bir şey olsun istiyorum. Senin yaptığın sistem çok hoşuma gitti acaba deneyimlerin ve tavsiyelerin ne olur bu süreçte?

Tekrardan hayırlı olsun abi 🙌

Metin Abi selamlar, öncelikle çok güzel bir iş olmuş güle güle kullanmak dileğiyle. Ben de bir süredir Focal hoparlörleri araştırıyordum benim için harika bir kaynak oldu. Hazır böyle bilgi dolu bir konu bulmuşkan sana birkaç sorum olacak müsadenle.

Benin Golf 7'nin sol arka hoparlörü patlak ve diğerleri de biraz yorgun gibi geliyor kulağıma, acaba patlak olanı orjinali ile değiştirsem mi yoksa böyle bir dönüşüme mi girsem diye düşünüyorum bir süredir.

Aracımda @HONEY abiden aldığım RCD330 var, sesi şu anlık okey olsa da acaba amfi ile destekleyip yeni hoparlörler mi edinsem bilemedim. Çeşitli tavsiyelerle karşılaşıyorum gittiğim yerlerde kimi alpine hoparlör seti ve düz bir amfi öneriyor, kimi DSP'li bir sistem. Bütçesel olarak da öğrenci işi bir şey olsun istiyorum. Senin yaptığın sistem çok hoşuma gitti acaba deneyimlerin ve tavsiyelerin ne olur bu süreçte?

Tekrardan hayırlı olsun abi 🙌

Teşekkür ederim…

Şimdi öğrenci olduğun için önemli olan senin bütçen…

Ben öğrenci olsam ne yapardım önce dört kapı hoparlörlerin hepsini orjinal ile değiştirir bunu ufak beş kanal dsp olmasa da olur bir amfi ile beslerdim dört kanal hoparlörler için bir kanalı ilerde bass kullanmak için düşünürdüm…
Paralı bir öğrenci olsam:) benim sistemin aynısını yapar keyfime bakardım…

Ben daha önceki aracımda harman kardon kullandım şunu net söyleyeyim bu yaptığım işlem x2 ada x3 kat daha güzel…

Tavsiye eder miyim evet ederim…

Teşekkür ederim…

Şimdi öğrenci olduğun için önemli olan senin bütçen…

Ben öğrenci olsam ne yapardım önce dört kapı hoparlörlerin hepsini orjinal ile değiştirir bunu ufak beş kanal dsp olmasa da olur bir amfi ile beslerdim dört kanal hoparlörler için bir kanalı ilerde bass kullanmak için düşünürdüm…
Paralı bir öğrenci olsam:) benim sistemin aynısını yapar keyfime bakardım…

Ben daha önceki aracımda harman kardon kullandım şunu net söyleyeyim bu yaptığım işlem x2 ada x3 kat daha güzel…

Tavsiye eder miyim evet ederim…
Çok teşekkürler abi kıymetli yorumun için.

Önce bir amfi ile başlıyorum o zaman :) Okul bitip parayı vurunca da hemen senin sisteme geçiş yapacağım 😄

Kafamdaki soru işaretleri gitmiş oldu abi çok sağ ol🙏🏻

Geri