Golf'ün sağlamlığı şaka mı?

furkan651

Yeni Üye
İsim
Furkan
Araç
Golf 7
Işıkta dururken arkadan gelip vurdu bir arkadaş. Yol kaygandı ışıkta durduğumda arkadan gelenler dikkat etsin diye dörtlüleri de açmıştım. Bizde bir şey yok ama karşı taraf epey hasar aldı. Tabi arka her zaman daha sağlam olur ama içeride bir ses geldi o an dedim bizim araçta büyük ihtimalle pert. Allah beterinden korusun. Mal yerine konur önemli değil, aman cana bir şey gelmesin.

GhZfMZdXcAAsmNI.jpg
GhZfOH3WsAA_AOV.jpg
GhZfNlWWEAA31fQ.jpg
GhZfMp_WUAAaalo.jpg

Işıkta dururken arkadan gelip vurdu bir arkadaş. Yol kaygandı ışıkta durduğumda arkadan gelenler dikkat etsin diye dörtlüleri de açmıştım. Bizde bir şey yok ama karşı taraf epey hasar aldı. Tabi arka her zaman daha sağlam olur ama içeride bir ses geldi o an dedim bizim araçta büyük ihtimalle pert. Allah beterinden korusun. Mal yerine konur önemli değil, aman cana bir şey gelmesin.

Ekli dosyayı görüntüle 81399
Ekli dosyayı görüntüle 81400
Ekli dosyayı görüntüle 81401
Ekli dosyayı görüntüle 81402
geçmiş olsun aynısı 2 defa başıma geldi ilkinde arkamdaki doblo duramadı ve arkadan çarptı tampon kaput farı kullanılmaz hale geldi 2. si de egea vurdu yine bana bişey olmadı çizik dahi yoktu arabayı yıkadığımda bagaj kapağında çok hafif bi göçük gördüm sadece onuda 2 gün önce boyasız göçükle yaptırdım aracın arka kısmı çok sağlam kolay kolay bişey olmuyor. allah beterinden saklasın hepimizi

Çarpan aracın lastikleri sanki Van şartlarına uygun değil galiba
Hiç sormayın o yüzden kaymıştır zaten. Adam emekçiydi. Bagajda tatlı sevkiyatı yapıyormuş, araçta bir pastanenin şirket aracı. Baya üzüldüm adama. Polis, tutanak vs çağırmadık. Zararı karşılayacağını belirtti.

geçmiş olsun aynısı 2 defa başıma geldi ilkinde arkamdaki doblo duramadı ve arkadan çarptı tampon kaput farı kullanılmaz hale geldi 2. si de egea vurdu yine bana bişey olmadı çizik dahi yoktu arabayı yıkadığımda bagaj kapağında çok hafif bi göçük gördüm sadece onuda 2 gün önce boyasız göçükle yaptırdım aracın arka kısmı çok sağlam kolay kolay bişey olmuyor. allah beterinden saklasın hepimizi
Çok sağolun. Amin inşallah. Alman kalitesi kendini belli ettiriyor.

İşte her kazada ufak bir çizik dahi olsa mevcutta olan arabadan soğuyorum. Herkeste de böyle mi acaba 😁

Çok sağolun. Amin inşallah. Alman kalitesi kendini belli ettiriyor.

İşte her kazada ufak bir çizik dahi olsa tbt clio.jpgmevcutta olan arabadan soğuyorum. Herkeste de böyle mi acaba 😁
golften önceki sıfır cliomda bende de öyleydi renginden dolayı nazar değiyordu güzelim arabaya her başına bişey geldiğinde 1 hafta kendime gelemiyordum şimdiki aracım beyaz olduğu için kolay kolay belli etmiyor tabi daha yeni kaporta boyadan çıkardım tampon kaput çamurluklar vs temizlik amaçlı boyandı umarım uzun süre başına bişey gelmeden binebilirim :D

golften önceki sıfır cliomda bende de öyleydi renginden dolayı nazar değiyordu güzelim arabaya her başına bişey geldiğinde 1 hafta kendime gelemiyordum şimdiki aracım beyaz olduğu için kolay kolay belli etmiyor tabi daha yeni kaporta boyadan çıkardım tampon kaput çamurluklar vs temizlik amaçlı boyandı umarım uzun süre başına bişey gelmeden binebilirim :D
Kazasız belasız kullanın inşallah. Renk önemli ya. Çok dikkat çekmeyeceksin. Dün işyeri ortamında aracım konuşuldu bugün adam gelip bana çarptı. Nazar maldan çıksın da gerisi hallolur.

Biz erkeklerin araçlarına olan bağlılığı gerçekten çok ilginç :)

Ekli dosyayı görüntüle 81399
Ekli dosyayı görüntüle 81400
Ekli dosyayı görüntüle 81401
Ekli dosyayı görüntüle 81402
Arabanın vurma şekli sayesinde de kurtarmişsiniz en iyi şekilde vurmuş en az hasarla kurtarmişsiniz. Geçmiş olsun

Arka planı görmeden yani tampon altını görmeden yorum yapmamak gerekiyor. Plastik aksam esneme vs yapmıştır fakat tampon demiri hasar görmüş olabilir. Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun..

Kazasız belasız kullanın inşallah. Renk önemli ya. Çok dikkat çekmeyeceksin. Dün işyeri ortamında aracım konuşuldu bugün adam gelip bana çarptı. Nazar maldan çıksın da gerisi hallolur.

dikkat çekmemek elde değil hocam milletin 2 ayda yıkadığı arabayı ben haftada 2 kez yıkıyorum her yıkayışta katı waxıydı en kaliteli lastik parlatıcısıydı davlumbaz içlerine kadar temizleyip parlatırım e tabi milletin dikkatini çekiyor herkesin arabası çamur içinde arasında bir tanesi parlıyor sonrası malum nazar kaçınılmaz oluyor

Sanırım At ,Avrat , Silah sözünün zamane versiyonu Araba, Hanım, İş oldu

Geri