Golf'ün sağlamlığı şaka mı?

Bizim bir tanıdığın golf 5 aracına trafikte arkadan çarptılar dışarıdan baktığında ufak bir iz vardı siyahlık ama onun haricinde bir şey yoktu aracında. Aracı satmaya gittiklerinde eksper bu araç arkadan hasar almış dediğinde gerçekleri gördüler o gün tutanak bile tutmamışlar onun pişmanlığını baya yaşadılar.. O yüzden bakın sizde, böyle bir sürpriz ile karşılaşmayın..
Çok haklısınız yarın aracı kaportadan alacağım. Nasıl kontrol edebilirim? Ustaya mı göstereyim. Ustaya mesaj attım gerçi. Sıkıntı yok diyor da. Bilmiyorum. Ustayı tanımıyorum. Bana çarpan adamın ustası.

Ekli dosyalar

• 1000062033.jpg
    1000062033.jpg
    464.9 KB · Görüntüleme: 14

Tampona lokal boya vuruldu. İşçilik eh işte fena değil. Ustaya da sordum kendimde epey baktım tampon demirinde vs bir şey gözükmüyor. Rabb'im kimseye kaza bela vermesin. Dikkat edin dostlar. Tekerinize taş değmesin 🌷✨

Ekli dosyalar

• 1000062296.jpg
    1000062296.jpg
    262.2 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000062294.jpg
    1000062294.jpg
    152.3 KB · Görüntüleme: 16
Tampona lokal boya vuruldu. İşçilik eh işte fena değil. Ustaya da sordum kendimde epey baktım tampon demirinde vs bir şey gözükmüyor. Rabb'im kimseye kaza bela vermesin. Dikkat edin dostlar. Tekerinize taş değmesin 🌷✨
Plastik aksam çok önemli değil bence. Belirttiğiniz gibi yerlerde de problem olmadığını paylaştınız süper o zaman 😊 geçmiş olsun tekrar..

Geri