1.250.000 TL'ye kadar Golf 7.5 Araç Tavsiyesi

Pilot_

Üye
İsim
Emir Yazıcı
Araç
Golf
Merhabalar 1.25 milyon tl ye kadar bir golf 7.5 araç bakıyorum. Bu fiyatlara alabileceğim en mantıklı donanım/motor ikilisi nedir sizce ? Araç hatasız olmak zorunda değil kaput, tavan, şase gibi bölgelerde hata olmasın genel olarak yeterli benim için. Kilometre olarak da 180 civarına kadar sorun değil.

Ben olsam 1.6 tdi DSG highline araçlara bakardım.
comfortline aldım araç çok boş hız sabitleme bile yok.

Son düzenleme:
Merhabalar 1.25 milyon tl ye kadar bir golf 7.5 araç bakıyorum. Bu fiyatlara alabileceğim en mantıklı donanım/motor ikilisi nedir sizce ? Araç hatasız olmak zorunda değil kaput, tavan, şase gibi bölgelerde hata olmasın genel olarak yeterli benim için. Kilometre olarak da 180 civarına kadar sorun değil.
Bugün bir araç gördüm 1.6tdi 93 binde otomatik golf 7.5 hatasız boyasız ama araç Hakkari de 1150 alırsınız.

Vallahi kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama o bölgedeki ilanları genelde direkt geçiyorum
Bende vanda çalışıyorum hocam buralarda sanayi öyle çok gelişmediği için araçlarda çok oynama yapamıyorlar. Satanlar da memur vs olunca sorun olmuyor. Bende de 7.5 1.0tsi var. Arkadaş için bakıyorduk fiyatı onu aşığı için alamadık. Tabi mesafe sorun.

2017 2018 model 1.4 TSI Highline DSG öneririm, Highline bile aslında golfte çok dolu paket değil, golflerde opsiyon olayı çok fazla farlardan tutunda araçta multimedia var ama navigasyon yok o bile opsiyon acc şerit takip onlara girmiyorum bile hiç :) 1.4 TSI hem yakıt olarak hem çekiş güçü olarak tatmin edici bana göre 6 aydır kullanıyorum

Bu bütçede 2020 1.5 TSI Highline bakılabilir. Kış paketli olanlar var.

Hatta direkt 2021 Golf 8 Life paketler de bulunabiliyor bu bütçede.

Bu bütçede 2020 1.5 TSI Highline bakılabilir. Kış paketli olanlar var.

Hatta direkt 2021 Golf 8 Life paketler de bulunabiliyor bu bütçede.
2020 modellere baktım ama pek araç yok aslında hepsinde kaput boyalı. 2021 modellere bakayım bi

Geri