1.250.000 TL'ye kadar Golf 7.5 Araç Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba, neden sattığınızı sorabilir miyim bende 7.5 olan aracımı satıp 8.5 imp. bakıyordum :)
Açıkcası ben satmak istemiyordum ama aracı ailecek kullanıyoruz ve manuel olduğu için ailem çokça rahatsız oldu çünkü önceki aracımız otomatik idi. O sebeple otomatik bir golfe geçtik

Açıkcası ben satmak istemiyordum ama aracı ailecek kullanıyoruz ve manuel olduğu için ailem çokça rahatsız oldu çünkü önceki aracımız otomatik idi. O sebeple otomatik bir golfe geçtik
Anladım peki herhangi bir sorun yaşadınız mı çünkü araştırdığım kadarıyla yazılımsal hataları var diyorlar.

Anladım peki herhangi bir sorun yaşadınız mı çünkü araştırdığım kadarıyla yazılımsal hataları var diyorlar.
Aracı çok kısa süre kullandım 1000 kilometreden biraz fazla yapmıştım hatırladığım kadarıyla o kısa süreçte bi sorun yaşamadım.

Aracı çok kısa süre kullandım 1000 kilometreden biraz fazla yapmıştım hatırladığım kadarıyla o kısa süreçte bi sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim yeni aracınızı güle güle kullanın.

Merhabalar hocam arkadaşlar yazmıştır zaten ancak bütçenize uygun 100k km altında 150hp golflere bakmanızı tavsiye ederim. Highline donanım 2017 modellerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Seçiminizi öncelikle 150hp > 125hp olarak düşünmenizi tavsiye ederim. Sevgiler

Geri