1.250.000 TL'ye kadar Golf 7.5 Araç Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kasım ayında bayide sıfır golf kampanya vardı 1270 tl civarıydı ,muhtemelen zamlanmıştır,

7.5 comfortlinede hız sabitleme var. 1.4tsi ve 1.6tdi yerine 1.5tsi tercih ettim zamanında ve inşallah bundan sonraki aracım da 1.5tsi olacak.

2017 gri renk 1.4tsi 61.000km comfortline hata boya tramer yok. Fiyat 1265
Geri görüş kamerası ve Apple car play ekstrası bulunmakta.

Araç aldınız mı?
Ben de şu sıra satmayı düşünüyorum. 1.6 tdi highline hatasiz 155 bin de
Nerede oturuyorsunuz

Araç aldınız mı?
Ben de şu sıra satmayı düşünüyorum. 1.6 tdi highline hatasiz 155 bin de
Nerede oturuyorsunuz
Aldım hocam 2018 97binde hatasız 1.0 comfortline araç aldım bayağı oldu.

Konuda zamanında güncelleme olması iyi olurdu.
Bir maşallah bir hayırlı olsun denirdi.. bu arada da konuya destek veren fikir oluşturmaya çalışan kullanıcılara da bir teşekkür edilmiş olurdu..

Hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim.

Bir maşallah bir hayırlı olsun denirdi.. bu arada da konuya destek veren fikir oluşturmaya çalışan kullanıcılara da bir teşekkür edilmiş olurdu..

Hocam katılıyorum. İşi biten bir daha muhatap olmuyor. Bir de aldığı fiyatı da yazsa çünkü ilk kriteri fiyattı

Hocam katılıyorum. İşi biten bir daha muhatap olmuyor. Bir de aldığı fiyatı da yazsa çünkü ilk kriteri fiyattı
Haklısınız o konuda maalesef geri dönüş sağlayamadım biraz çalkantılı bir dönemden geçtik aynı zamanda da esnaf olduğum için aktiflik konusunda sizler kadar iyi değilim. Ama hatırlattığınız için teşekkür ederim buna dikkat edeceğim bundan sonra. Cevap verip zaman ayıran herkese teşekkür ediyorum. Fotoğrafını eklediğim aracı da Elazığdan aldım fiyat 1.110.000 idi

Haklısınız o konuda maalesef geri dönüş sağlayamadım biraz çalkantılı bir dönemden geçtik aynı zamanda da esnaf olduğum için aktiflik konusunda sizler kadar iyi değilim. Ama hatırlattığınız için teşekkür ederim buna dikkat edeceğim bundan sonra. Cevap verip zaman ayıran herkese teşekkür ediyorum. Fotoğrafını eklediğim aracı da Elazığdan aldım fiyat 1.110.000 idi
Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

Şahsen ben olsam 100.000km devirmiş dsg ile kumar oynamazdım. Benim için para etmez. Hele birde eski sahibi yok tüp yok yazılım kurcalamışsa o araçtan hayır gelmez normal binici insana. Sonra 20k oraya, 30k buraya, bir o ustaya bir bu ustaya gezer durursunuz.

Motor olarak 1.4 tsi ve 1.6 tdi motorlar zaten kendilerini kanıtlamış taş gibi motorlar.

Şahsen ben olsam 100.000km devirmiş dsg ile kumar oynamazdım. Benim için para etmez. Hele birde eski sahibi yok tüp yok yazılım kurcalamışsa o araçtan hayır gelmez normal binici insana. Sonra 20k oraya, 30k buraya, bir o ustaya bir bu ustaya gezer durursunuz.

Motor olarak 1.4 tsi ve 1.6 tdi motorlar zaten kendilerini kanıtlamış taş gibi motorlar.
Yazılım ve tüp konusunda yanıldığınızı düşünüyorum. Tüp güçlendirme aracın sağlığı, dsgyi korumak için yapılan bir işlem. Yazılım konusunda da 1,4tsı ve 1,5tsı yazılıma ne kadar elverişli bilmem ama 1,6tdı ve b47b16 gibi kendini kanıtlamış ve yazılımla iyi güç elde edilen motorlarda iyi bir yazılım, düzenli kaliteli bakım ve arabayı düzgün süren sürekli sıkıştırmayan biri olduğu sürece sıkıntı olucağını sanmıyorum (onun için araçta yazılım olmasından çok araç sahibin profili benim için daha önemli).

Yazılım ve tüp konusunda yanıldığınızı düşünüyorum. Tüp güçlendirme aracın sağlığı, dsgyi korumak için yapılan bir işlem. Yazılım konusunda da 1,4tsı ve 1,5tsı yazılıma ne kadar elverişli bilmem ama 1,6tdı ve b47b16 gibi kendini kanıtlamış ve yazılımla iyi güç elde edilen motorlarda iyi bir yazılım, düzenli kaliteli bakım ve arabayı düzgün süren sürekli sıkıştırmayan biri olduğu sürece sıkıntı olucağını sanmıyorum (onun için araçta yazılım olmasından çok araç sahibin profili benim için daha önemli).

Yazılım dan kasıt dsg yazılımıydı hocam, motor değil. Bazı yerler müşteriyi alıyor kafaya yok söyle güzel yapacaz, böyle iyi vites atacak vs. derken aracın tüm stabilitesini bozup veriyorlar müşterinin eline.

Tüp konusunda ise forumda sık sık bir çok kişinin sorun yaşadığını, stabiliteyi yakalayamadığını ve sonunda orijinal tüp taktırdıklarını görüyoruz.

Bir noktada bu yukarıdakiler haricinde kilometresi geçmiş araçta dsg bence daha fazla masraf açma riski var. Aracı alacak kullanacak bir iki yıl sonra bilmiyoruz şanzıman ne durumda, mekatronik ne durumda, baskı, volan ne durumda. Bunlardan bir tanesi bile sorun çıkartsa insana yük sonuçta. Ancak 150.000km de bile olsa bir manuel alsa en baba yaptıracağı baskı balata bitti gitti. Sonuç olarak belli bir kilometreyi geçtikten sonra araca ne kadar az masraf yapılırsa o kadar iyi aksi takdirde şu masrafı bu masrafı derken vatandaşa başka bir araca geçme maliyetine kadar geliyor iş.

Tabi ben hepsi böyle demiyorum, bu yüzden kumar ifadesini kullandım. Düzensiz bir araca denk geldiniz mi sizi araçtan soğutur. Ama düzeni oturmuş bir araçta tabiki koy yağını bin yıllarca.

Ben bahsettiğiniz araçtan aldım zaten kasım ayında yeni sattım şimdi otomatik golf bakıyorum
Merhaba, neden sattığınızı sorabilir miyim bende 7.5 olan aracımı satıp 8.5 imp. bakıyordum :)

Geri