Cupra Leon mu ? DS 4 mü ?

volkanates

Üye
İsim
volkan
Arkadaşlar merhaba,

Şuan 2015 Golf 7 1.6 Tdi araç kullanmaktayım.Çok şükür çok memnunum.

İkinci bir araç ihtiyacımız doğdu.Cupra Leon (1.5 ETSİ) ve Ds 4 (1.5 Blue Hdi) arasında kararsız kaldım.

Mantığım cupra leon dese de ds 4 ün tasarımı kafamı çok karıştırıyor.

Her iki otomobilde 2023 model 20.000 kmlerde 1.700.000 Tl civarı hatasız bulunabiliyor.

siz olsanız hangi otomobili alırdınız ?

Şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar merhaba,

İkinci bir araç ihtiyacımız doğdu.Cupra Leon (1.5 ETSİ) ve Ds 4 (1.5 Blue Hdi) arasında kararsız kaldım.

Her iki otomobilde 2023 model 20.000 kmlerde 1.700.000 Tl civarı hatasız bulunabiliyor.

Merhaba,
ikinci otomobil olacağını düşünerek. sadece teknolojisi için ikinci el Tesla Y SR alırdım. Biliyorum çirkin, biliyorum kullanması otomobil gibi değil, elektrikli otomobillerin dezavantajları da var. ama şehir içi deneyimi için tercih bu olurdu.
Sadece iki otomobil arasından seçeceksek cuprayı (tasarımı+motoru sebebiyle) seçerdim.

Arkadaşlar merhaba,

Diğer aracı dizel almazdım bu zamanda benzine geçmek daha mantıklı olacaktır.

DS4 bence Cupra Leon'dan biraz daha yakışıklı duruyor, özellikle içi beyaz deri olanlar. Ama PSA olmasından dolayı ve özellikle gösterge panelinin çok küçük ve işlevsiz durmasından dolayı şahsen DS4 tercih etmezdim.

1737554341426.png

Paketleri ve opsiyonları karşılaştırdınız mı?

Seçim yapacak olsam Cupra yapardım. Hem görünüm, hem VAG grubunun bir parçası, hem aşina olduğumuz teknolojiler, motorlar vs.

Hocam gelecek suv ve elektrikli araçların. Sizin için 1.7K bütçeye SUV araçlara bakmanızı öneririm. Bende suv araç alma arefesindeyim yakından takip ediyorum ama golfü satamadım.

1.7 milyon civarına biraz kendinizi zorlarsanız Formentor’de bulunabilir. Cupra yı Formentor’ile tanıdı herkes ve 2. eli daha hızlı bir araç daha gözde SUV olmasından kaynaklı ayrıca tam SUV gibi de değil, SUV sevmeyenler de kullanınca direk seviyor.

Birilerinin DS mühendislerine gösterge dizayn etmesini öğretmesi gerek.

Merhaba,
ikinci otomobil olacağını düşünerek. sadece teknolojisi için ikinci el Tesla Y SR alırdım. Biliyorum çirkin, biliyorum kullanması otomobil gibi değil, elektrikli otomobillerin dezavantajları da var. ama şehir içi deneyimi için tercih bu olurdu.
Sadece iki otomobil arasından seçeceksek cuprayı (tasarımı+motoru sebebiyle) seçerdim.
Bencede tesla. tesla iphone 16 ise kalan arabaların çoğu nokia 3310 gibi kalıyor yanında.

Geri