Golf 8.5 Imp İç Ambiyans

Ambiyans aydınlatma yok ama gizli ozelliklerden medya ekrani ve kadrandaki renkleri acicak ozellikl acilabiliyor. Benim aracta mevcut. Farklı renklerlede calısabiliyor.
8.5 kasa impression kasamı hocam aracınız ? Eğer öyle ise görsel atarsanız sevinirim malum bir kaç yer şuan SFD2 kilidini aşıp gizli özelliklerini açtığı için örneğini göremedim.

Ekli dosyayı görüntüle 83285
Ürün geldi gayet basarili, ısik siddeti ve renk secenekleri var. Suan ton farkli gibi gozuksede aslinda oldukca yakin. Bu urun 3 farkli aciyla vurdugu icin isigi daha yayarak veriyor. 200 liraya al koy. Bir tanede arkaya alinabilir.
Hocam bu üründen bende almayı düşünüyorum, merak ettiğim bir şey var; yeni nesil VW ler genelde araç kapalıyken dahi usb ve 12V beslemesini kesmiyor, bu LED leri her seferinde çıkartıyor musunuz yoksa araç uyku moduna girdiğinde mi kapanıyor.

Hocam bu üründen bende almayı düşünüyorum, merak ettiğim bir şey var; yeni nesil VW ler genelde araç kapalıyken dahi usb ve 12V beslemesini kesmiyor, bu LED leri her seferinde çıkartıyor musunuz yoksa araç uyku moduna girdiğinde mi kapanıyor.
Hocam uzun süredir kullandığım ürünü 8.5 kasa impression aracımı stop ettiğimde coming-leaving home süresi dolduğunda dahi ortalama 2-3 dakika daha yanmaya devam ediyor ve kapanıyor sonrasında. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor yani rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Geri