Benzinlik Yıkamada Yaşadığım İlginç Diyalog

Kimse kusura bakmasın da 3 dakikalık suya 50₺ veriyoruz zaten bir de o dandik prilin 45 saniyesine 50₺ verdirmesinler. Kalabalık saatlerde gitmemeye çalışın o zaman daha az umursuyorlar ya da başka yerleri değerlendirin.
Eskiden 24 saat açık olduğunu hatırlıyorum (1 lira zamanları) şimdi saat 22 de kapatıyorlar.

Hocam o dediğin tam olmuyor.
Ne zaman gitsem kalabalık sıra var kimse arkamızda onu beklemez araba yıkayalım derken milletle uğraşırız gerek yok.
Sabah işe gitmeden önce sakin saatte yıkayayım diyorum çoğu yer sabah saati açmıyor. 8 de açılıyormuş makineler. 1 saat yıkama sürse 9 işe geç kalıcaz. akşam da iş yorgunluğu üstüne gidemem. Makineye de sokmak istemiyorum çizer diye.
Böyle bekliyor anca cumartesi günleri fırsat bulabilirsem
Haklısınız, bulunduğunuz yere göre imkanlar değişiyor. Yıllardır aracımı kendim yıkarım, söylediğim gibi kova ve şampuan kullanırım, sadece su kullanamazsınız olayına karşılaşmadım ama çok cins yerler var. Trabzonda bi yer var mesela adam aynı anda bir çok aracın yıkama yapabileceği bir yer açmış. Jeton alıyorsunuz ister sadece su kullanın isterseniz köpük+su size kalmış.

Herkese merhaba bugün belkide bana ilginç gelen bir diyaloğu paylaşmak istiyorum. Istanbul Avcılarda E5 üzerinde Alpet Yakıt istasyonunda arabamı yıkamak istedim kendi oto şampuanım ve basınçlı köpük pompası ile kendim köpük atıp içerden de aldığım jeton ile yıkamasını yapacaktım ki tam şampuanı ve suyu koydum arabaya sıkmaya başladım görevli geldi "Abi müdür gönderdi burada bu köpüğü kullanamazsın burada köpük hizmeti veriyoruz bu seferlik kullan ama bir dahakine kullanma lütfen "dedi dedim " köpük özel aldığım köpük ayrıca ben sadece suyu kullanmak istiyorum parasını da veriyorum " dememe rağmen. "Abi herkes kendi köpüğünü getirirse dedi sadece su alsa " dedi " Dedim tamam haklısın " diyip konuyu uzatmadım adamlar nelere takılıyor neyin hesabını yapıyorlar anlam veremiyorum Shell de yıkadım kimse bişey demedi
hocam googledan yer işaretini atında tek yıldız verelim şuraya

İnsanın canı sıkıldığında çatacak yer arar. Belli ki bu istasyonun da işleri iyi gitmiyor. Forumda en iyi benzin / mazot markasını konuşurken bile konu markayı aşıp hangi istasyonun hangi pompasından yakıt almaya kadar derinleşebiliyor. Böyle bir platformda alpet verpet gibi istasyonların yıkama kısımları konuşulsa ortaya neler çıkar kim bilir. Opet ve Shell istasyonları bu konuda biraz daha profesyonel olsa da self servis yıkamacılar arttıkça istasyonlar da çekidüzen vermeye başlayacaktır.

https://www.golftutkusu.com/topic/14125-tavsiye-self-servis-oto-yikama-istasyonlari/

Geri