KS KS I ikibinley Yeni Üye Katılım 2 Şub 2025 Mesajlar 18 Tepkime puanı 2 Konum Sakarya İsim Ceyhun Araç Leon 8 Nis 2025 #46 Yakuza12 dedi: Konuyla ilgili güncel durum nedir ? Aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla ... Uyarı verdiğinde ilk benzinlikte yağ ekleyip devam ediyorum . Şuanlık 1000km de uyarı veriyor düşmezse eğer böyle devam
Yakuza12 dedi: Konuyla ilgili güncel durum nedir ? Aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla ... Uyarı verdiğinde ilk benzinlikte yağ ekleyip devam ediyorum . Şuanlık 1000km de uyarı veriyor düşmezse eğer böyle devam
KS KS I ikibinley Yeni Üye Katılım 2 Şub 2025 Mesajlar 18 Tepkime puanı 2 Konum Sakarya İsim Ceyhun Araç Leon 19 Nis 2025 #47 Motorun üst kısmını temizliyorum yine bu hale geliyor belli bir zaman sonra bu halde buluyorum . Bir fikri olan varmı ?
Motorun üst kısmını temizliyorum yine bu hale geliyor belli bir zaman sonra bu halde buluyorum . Bir fikri olan varmı ?
buraksimsek Üye Katılım 8 Eki 2024 Mesajlar 113 Tepkime puanı 68 Konum Mersin İsim Burak Araç Golf 7/2013 19 Nis 2025 #48 Yağ ekleme kapağının altında contası var mı yada sağlam mı ? Yağ kapağından atıyor olabilir.