Abi şu ekran çok çin malı gibi durmuyor mu? Ne yaparsan yap ucuz tablet ekranı gibi ekran yapmışlar güzel gelmiyor gözüme.
Merhaba bildiğim kadarıyla bu araçlarda alarm buzzer var açıp kapatmada korna değilde buzzerden gelen sesi yapabiliyorlar mı bilginiz var mı?Mk8.5 sahibi arkadaşlar ender elektronik açmaya başladı gizli özellikleri bilginiz olsun…
Ekli dosyayı görüntüle 82161
Ekli dosyayı görüntüle 82162
Ekli dosyayı görüntüle 82163
Ekli dosyayı görüntüle 82164
Ekli dosyayı görüntüle 82165
Ekli dosyayı görüntüle 82166
Ekli dosyayı görüntüle 82167
Ekli dosyayı görüntüle 82168
Ekli dosyayı görüntüle 82169
Şerit takip olaran araçlar Ekstra istenirse
Ekli dosyayı görüntüle 82170
Ekli dosyayı görüntüle 82171
Arka stoplar neden gündüz yansın? Arka parklardır. Scandinavian ışıklandırma türü.
Merhaba bildiğim kadarıyla bu araçlarda alarm buzzer var açıp kapatmada korna değilde buzzerden gelen sesi yapabiliyorlar mı bilginiz var mı?
Stoplar mı arka parklar mı?İsteye bağlı ben bütün araçlarımda açtırdım güzel duruyor…
Hem araç garantiden çıkacak. Hem de üstüne 4800 tl vereceğim.Sitesine bakayım dedim kıytırıktan üç beş özelliğe 4800 tl para istemek nedir anlamak mümkün değil.neyse benm için şimdilik eksik kalsın
Evet yapılabilir. Aracınızda alarm var ise ZV Quittierungen-Quittungston_ueber_hupe seçeneğini aktifleştirmeyin. Bu seçenek korna uzerinden bip sesi verir.Merhaba bildiğim kadarıyla bu araçlarda alarm buzzer var açıp kapatmada korna değilde buzzerden gelen sesi yapabiliyorlar mı bilginiz var mı?
vcp gerekiyor diye biliyorumStoplar mı arka parklar mı?
Ben de çok istiyorum, ön gündüz farları ile arka parklar da yansın ama klon vcds ile kodlayamadım. Yapılmıyor sanırım. PQ35 platform. Odis/vcp gerekiyor.
7.5 daha da iyidi. her geçen gün dandikleşiyorGolf 8 de gelen tema çok daha havalıydı, makyajla çok basit dandik bi tema olmuş, özellikle r ve gti tarzı olanlar eskiden daha iyiydi.