hassey
Üye
Güzel görünmenin ötesinde, aynı zamanda büyük bir güvenlik önlemi; bazı araçlarda sürekli olarak fabrika çıkışı bu özellik mevcut. Keşke standart olsa bu özellik.İsteye bağlı ben bütün araçlarımda açtırdım güzel duruyor…
Güzel görünmenin ötesinde, aynı zamanda büyük bir güvenlik önlemi; bazı araçlarda sürekli olarak fabrika çıkışı bu özellik mevcut. Keşke standart olsa bu özellik.İsteye bağlı ben bütün araçlarımda açtırdım güzel duruyor…
Şerit ortalaması özelliğini tek başına isteyebilir miyiz ve bunun fiyatı nedir? Etkinliği nasıl? Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkürler bilgilendirme için üstadım. Ben sadece şerit ortalama yaptırmak istiyorum. Ancak garanti ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yani ileride bir güncelleme yapıldığı zaman serviste bu yaptırdığım gizli özellik açığa çıkar veya iptal olur mu? Bir de fiyat konusu; fiyat konusunda bizim grup olarak bir anlaşmamız var mı acaba, indirim anlaşması?Bildiğim kadarıyla gizli özellikler hariç her şeyi tek istiyorsunuz sitesi incele istersen bir çok şey güncellenmiş…
https://enderelektronik.com.tr/urun/serit_ortalama2q/
OBDeleven kullanıyorsanız yakında sfd2 kilidini açmak için VAG gurubuyla irtibat halindelermiş beklemekte fayda var diye düşünüyorum bir OBDeleven pro kullanıcısı olarak.Hem araç garantiden çıkacak. Hem de üstüne 4800 tl vereceğim.
Şimdilik kalsın. 1,5 sene sonra daha fazla özelliği daha ucuza açtırırız..
Teşekkürler bilgilendirme için üstadım. Ben sadece şerit ortalama yaptırmak istiyorum. Ancak garanti ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yani ileride bir güncelleme yapıldığı zaman serviste bu yaptırdığım gizli özellik açığa çıkar veya iptal olur mu? Bir de fiyat konusu; fiyat konusunda bizim grup olarak bir anlaşmamız var mı acaba, indirim anlaşması?
Ender elektronik in forma sponsor olması lagzım
Obdeleven kullanmıyorum ama sdf2 konusu çözülürse almayı düşünüyorum. Araştırmıştım cihaz gayet başarılıOBDeleven kullanıyorsanız yakında sfd2 kilidini açmak için VAG gurubuyla irtibat halindelermiş beklemekte fayda var diye düşünüyorum bir OBDeleven pro kullanıcısı olarak.