Golf 8,5 Gizli Özellikler Başladı👍

Şerit ortalaması özelliğini tek başına isteyebilir miyiz ve bunun fiyatı nedir? Etkinliği nasıl? Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bildiğim kadarıyla gizli özellikler hariç her şeyi tek istiyorsunuz sitesi incele istersen bir çok şey güncellenmiş…

https://enderelektronik.com.tr/urun/serit_ortalama2q/
Teşekkürler bilgilendirme için üstadım. Ben sadece şerit ortalama yaptırmak istiyorum. Ancak garanti ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yani ileride bir güncelleme yapıldığı zaman serviste bu yaptırdığım gizli özellik açığa çıkar veya iptal olur mu? Bir de fiyat konusu; fiyat konusunda bizim grup olarak bir anlaşmamız var mı acaba, indirim anlaşması?

Hem araç garantiden çıkacak. Hem de üstüne 4800 tl vereceğim.
Şimdilik kalsın. 1,5 sene sonra daha fazla özelliği daha ucuza açtırırız..
OBDeleven kullanıyorsanız yakında sfd2 kilidini açmak için VAG gurubuyla irtibat halindelermiş beklemekte fayda var diye düşünüyorum bir OBDeleven pro kullanıcısı olarak.

Teşekkürler bilgilendirme için üstadım. Ben sadece şerit ortalama yaptırmak istiyorum. Ancak garanti ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yani ileride bir güncelleme yapıldığı zaman serviste bu yaptırdığım gizli özellik açığa çıkar veya iptal olur mu? Bir de fiyat konusu; fiyat konusunda bizim grup olarak bir anlaşmamız var mı acaba, indirim anlaşması?

Bildiğim kadarıyla sonradan kodlanan bir çok şey eğer araç serviste güncelleme yapılırsa sıfırlanıyor. Yani yeniden kodlamak gerekiyor. Bu tür şeylere dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Ender elektronik in forma sponsor olması lagzım

Onun yaptığı işlemleri yapan kurumsal firmalar olsa dediğin olabilir ama şuan İstanbul’u geç Türkiye’de yok…
Doğuş hala ona güvenip cihazlarını tamire yollarken onun sponsor olma ihtiyacı yok ki senden benden kazanacağım bir iki b ile dönse şirketi haklısın ama maalesef herkes yapılamayanı yaptığı için oraya gidiyor…
Geçen hafta parti araçları vardı mesela Ankaradan gelmişti düşün yani…
Retrofit Garaj Emre ile görüştüm oda başlamış mesela bu oluyorki bu rakamlar düşecek yada herkes aynı devam edecek..
Günün sonunda bütçesini ayıran gidiyor yaptırıyor…

Son düzenleme:
OBDeleven kullanıyorsanız yakında sfd2 kilidini açmak için VAG gurubuyla irtibat halindelermiş beklemekte fayda var diye düşünüyorum bir OBDeleven pro kullanıcısı olarak.
Obdeleven kullanmıyorum ama sdf2 konusu çözülürse almayı düşünüyorum. Araştırmıştım cihaz gayet başarılı

Merhaba, impression paket araç için devir kadranlı tema (life’da olan) yüklenebiliyor mu?

Geri