Golf 8,5 Gizli Özellikler Başladı👍

şimdi Ender elektronikten bir açıklama maili geldi, mevcut sürümdeki seceneklerin acılıp kapatıldığndan bahsediliyor. mevcut sürümün üzerine bir update gelirse yapılan işlemin silinebileceği riski bulunuyormuş. düşünüyorum 4800 tl bu işleme verilir mi? biraz daha makul bir ücret olsa denenebilirdi,

Bahsedilen işlem için mk8 de de aynı idi…
Burada önemli olan arz talep yani bütcen var ben bunun istiyorum diyip yaptırıyorsun serviste bu işlemin uçması için günceleme yapmaları gerek ben yıllardır kullanıyorum bu aracı bir kere 09 ve 17 işlem yapılmadı yapılırsada halledilir bir şekilde atla deve değil bence istiyorsan yap düşünme başka bir şey yoksa o öyle bu böyle ilerlemez hiç bir şey…

şimdi Ender elektronikten bir açıklama maili geldi, mevcut sürümdeki seceneklerin acılıp kapatıldığndan bahsediliyor. mevcut sürümün üzerine bir update gelirse yapılan işlemin silinebileceği riski bulunuyormuş. düşünüyorum 4800 tl bu işleme verilir mi? biraz daha makul bir ücret olsa denenebilirdi,
Bir zamanlar ücretsiz kodlama başlığı vardı, artık pek aktif değil.
Herkes bir şekilde direkt ya da dolaylı maddiyat peşinde.

Tercih sizin. illa ki bu özellikler olsun isterseniz bu kervana gireceksiniz.
Ya da biraz daha bekleyip bu fiyata kodlama cihazı alıp kendiniz yapacaksınız.

Bakmayınız bizim burada yaptığımız öneri ve paylaşımlara.
Artık hayrına selam veren kalmadı maalesef.

Merhaba Ahmet bey,
İmpression paket için mail atmışmıydınız?

8,5 lara kör nokta uyarısı yapan var mı?

Geri