Hella orjinal çift j led

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaann26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni bir konu açmayı planlıyorum arabaya yaptıracaklarımla alakalı vs. Ama o da yaz’a doğru artık

@metinkar
Ön camı değiştirmeden şerit takip asistanı ve DLA ‘yı nasıl halletmeye çalışıyor bu arkadaşımız.?

Ustad cam değişmeden şerit takip var benim aracta :)

Cami bilincli kirmak istemedim

Bracket var kutu o sekil hallettim

AliExpress'te az önce şunu buldum: US $69.35 | VW Golf 7MK7 Passat B8 için Tiguan MK2 Jetta CC 3. Nesil 4. Nesil Lane kamera braketi ücretsiz cam tutmak
https://a.aliexpress.com/_oE9b7E5

Ekli dosyalar

• IMG_1319.jpeg
    IMG_1319.jpeg
    269.7 KB · Görüntüleme: 18
Ustad cam değişmeden şerit takip var benim aracta :)

Cami bilincli kirmak istemedim

Bracket var kutu o sekil hallettim

AliExpress'te az önce şunu buldum: US $69.35 | VW Golf 7MK7 Passat B8 için Tiguan MK2 Jetta CC 3. Nesil 4. Nesil Lane kamera braketi ücretsiz cam tutmak
https://a.aliexpress.com/_oE9b7E5

Aynen bunu orada görmüştüm ama senin yaptığını bilmiyordum en güzeli aslında bir cam nerden baksan 15k bu sayede hiç gerek yok…

Aynen bunu orada görmüştüm ama senin yaptığını bilmiyordum en güzeli aslında bir cam nerden baksan 15k bu sayede hiç gerek yok…

Kaskom var bilincli kirip kaskodan yaptirmak icime sinmeyecegi icin bu yöntemi kullandim

Kilcal cizikler var camda catlar kirilirsa zevkle cami kaskodan degistiririm

Kaskom var bilincli kirip kaskodan yaptirmak icime sinmeyecegi icin bu yöntemi kullandim

Kilcal cizikler var camda catlar kirilirsa zevkle cami kaskodan degistiririm

Aynen bende kasko kullanmadım cebimden aldım…
Benim aracın camında kedi tırmalama izi olmuş:) kaputta koruma var alçak kediler kaputa çık otur camda ne işin var:)

@Kaann26 Eskişehir de herhalde orada kim yapar bilemiyorum bulamaz ise günü birlik gelir ise @İlker34 söyleriz bir günde teslim eder…
benim afyonda bir arkadaş var ben ona sordum bu konuyu o bana dedi sen olmadı salı-çarşamba günlerinden birinde getir arabayı sabahtan bırak akşama kadar bakayım demişti bende tamam dedim. Afyona gideceğim inşallah, izin aldım çarşambaya. Eskişehirde bildiğim bir yer yok malum arkadaş yapsın diye afyonda yaptıracağım ama eğer o da yapamazsa ilker beye götürürüm artık inşallah 😀 Beeworks demişti sanırım yerinin ismine de çarşamba günü konum fln atacak daha kesin söylerim size.

Son düzenleme:
benim afyonda bir arkadaş var ben ona sordum bu konuyu o bana dedi sen olmadı salı-çarşamba günlerinden birinde getir arabayı sabahtan bırak akşama kadar bakayım demişti bende tamam dedim. Afyona gideceğim inşallah, izin aldım çarşambaya. Eskişehirde bildiğim bir yer yok malum arkadaş yapsın diye afyonda yaptıracağım ama eğer o da yapamazsa ilker beye götürürüm artık inşallah 😀 Beeworks demişti sanırım yerinin ismine de çarşamba günü konum fln atacak daha kesin söylerim size.

Tavsiyem ilk defa yapacak birine gitme hiç yapmadı ise böyle bir işlem sonucu sıkıntılı olmasın daha önce bu işlemi yapan kişiler ile görüşmelisin sonuçta her zaman yapıyorlar yada yapmışlar…

İlker bey dediğin bizim @İlker34 ise onun adresi;

https://www.instagram.com/balgaraj_istanbul?igsh=bnJpNGZmeHJnbWhu

Tavsiyem ilk defa yapacak birine gitme hiç yapmadı ise böyle bir işlem sonucu sıkıntılı olmasın daha önce bu işlemi yapan kişiler ile görüşmelisin sonuçta her zaman yapıyorlar yada yapmışlar…

İlker bey dediğin bizim @İlker34 ise onun adresi;

https://www.instagram.com/balgaraj_istanbul?igsh=bnJpNGZmeHJnbWhu
Yok yok benim arkadaşın bu işleri yapmışlığı fln var biliyor nasıl yapılacağını fln da şimdi ben telefondan konuşunca fara fln bakacak bizim arabadan beynini çıkaracak uzun iş olunca bakması lazım ondan gel bakayım dedi tabii yapamazsa o zaman ilker beye götürürüm. Afyon yakın olunca bana malum ondan afyona ilk arkadaşın yanına gidiyorum. İstanbulu pek bilmiyorum birde uzak olunca oraya sonra artık maalesef

Yok yok benim arkadaşın bu işleri yapmışlığı fln var biliyor nasıl yapılacağını fln da şimdi ben telefondan konuşunca fara fln bakacak bizim arabadan beynini çıkaracak uzun iş olunca bakması lazım ondan gel bakayım dedi tabii yapamazsa o zaman ilker beye götürürüm. Afyon yakın olunca bana malum ondan afyona ilk arkadaşın yanına gidiyorum. İstanbulu pek bilmiyorum birde uzak olunca oraya sonra artık maalesef
farları takarsın yapamazsa takılı bir şekilde ilker abiye götürürsün akşama kalmazsan problem olmaz. Yine de metin abinin dediği gibi yapan bir yere götürsen işin uzun sürmez diye düşünüyorum. Golf 7 deki gibi basicten u lede geçiş kadar zor değildir veya comforttan çift j ye geçiş gibi zor değildir diye düşünüyorum.

Geri