Daha başlangıç birde. Koltuk ısıtma, kör nokta vsvs daha yaptıracaklarım var inşallah. Onlarda yaza artık.
Allah(cc) yardımcın maddi manevi emek vereceksin…
Daha başlangıç birde. Koltuk ısıtma, kör nokta vsvs daha yaptıracaklarım var inşallah. Onlarda yaza artık.
@metinkar
Ön camı değiştirmeden şerit takip asistanı ve DLA ‘yı nasıl halletmeye çalışıyor bu arkadaşımız.?
Ustad cam değişmeden şerit takip var benim aracta
Cami bilincli kirmak istemedim
Bracket var kutu o sekil hallettim
AliExpress'te az önce şunu buldum: US $69.35 | VW Golf 7MK7 Passat B8 için Tiguan MK2 Jetta CC 3. Nesil 4. Nesil Lane kamera braketi ücretsiz cam tutmak
https://a.aliexpress.com/_oE9b7E5
Aynen bunu orada görmüştüm ama senin yaptığını bilmiyordum en güzeli aslında bir cam nerden baksan 15k bu sayede hiç gerek yok…
Kaskom var bilincli kirip kaskodan yaptirmak icime sinmeyecegi icin bu yöntemi kullandim
Kilcal cizikler var camda catlar kirilirsa zevkle cami kaskodan degistiririm
Gti hevesi nerden sardı abi ? Golf 8 güzel güzel duruyordu
benim afyonda bir arkadaş var ben ona sordum bu konuyu o bana dedi sen olmadı salı-çarşamba günlerinden birinde getir arabayı sabahtan bırak akşama kadar bakayım demişti bende tamam dedim. Afyona gideceğim inşallah, izin aldım çarşambaya. Eskişehirde bildiğim bir yer yok malum arkadaş yapsın diye afyonda yaptıracağım ama eğer o da yapamazsa ilker beye götürürüm artık inşallah
benim afyonda bir arkadaş var ben ona sordum bu konuyu o bana dedi sen olmadı salı-çarşamba günlerinden birinde getir arabayı sabahtan bırak akşama kadar bakayım demişti bende tamam dedim. Afyona gideceğim inşallah, izin aldım çarşambaya. Eskişehirde bildiğim bir yer yok malum arkadaş yapsın diye afyonda yaptıracağım ama eğer o da yapamazsa ilker beye götürürüm artık inşallahBeeworks demişti sanırım yerinin ismine de çarşamba günü konum fln atacak daha kesin söylerim size.
Yok yok benim arkadaşın bu işleri yapmışlığı fln var biliyor nasıl yapılacağını fln da şimdi ben telefondan konuşunca fara fln bakacak bizim arabadan beynini çıkaracak uzun iş olunca bakması lazım ondan gel bakayım dedi tabii yapamazsa o zaman ilker beye götürürüm. Afyon yakın olunca bana malum ondan afyona ilk arkadaşın yanına gidiyorum. İstanbulu pek bilmiyorum birde uzak olunca oraya sonra artık maalesefTavsiyem ilk defa yapacak birine gitme hiç yapmadı ise böyle bir işlem sonucu sıkıntılı olmasın daha önce bu işlemi yapan kişiler ile görüşmelisin sonuçta her zaman yapıyorlar yada yapmışlar…
İlker bey dediğin bizim @İlker34 ise onun adresi;
https://www.instagram.com/balgaraj_istanbul?igsh=bnJpNGZmeHJnbWhu
farları takarsın yapamazsa takılı bir şekilde ilker abiye götürürsün akşama kalmazsan problem olmaz. Yine de metin abinin dediği gibi yapan bir yere götürsen işin uzun sürmez diye düşünüyorum. Golf 7 deki gibi basicten u lede geçiş kadar zor değildir veya comforttan çift j ye geçiş gibi zor değildir diye düşünüyorum.Yok yok benim arkadaşın bu işleri yapmışlığı fln var biliyor nasıl yapılacağını fln da şimdi ben telefondan konuşunca fara fln bakacak bizim arabadan beynini çıkaracak uzun iş olunca bakması lazım ondan gel bakayım dedi tabii yapamazsa o zaman ilker beye götürürüm. Afyon yakın olunca bana malum ondan afyona ilk arkadaşın yanına gidiyorum. İstanbulu pek bilmiyorum birde uzak olunca oraya sonra artık maalesef