Hella orjinal çift j led

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaann26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Teşekkürler zaten taktırmasının fln güç olduğu kesin de dla lı mı değil mi merak ediyordum değilmiş. Ama hala sormak istiyorum, dla pek bir işe yarıyor mu? Yani bazı forumlarda gördüm pekte etkili çalışmıyormuş, ve ayrıca bu farların piyasası ne kadardır?
Dla işe yarıyor mu? Bu sorunuza bir video bırakıp kararı size bırakıyorum. Piyasasını bilmem.

Dla işe yarıyor mu? Bu sorunuza bir video bırakıp kararı size bırakıyorum. Piyasasını bilmem.
Teşekkürler herşey için diğer arkadaşlara da teşekkürler. Dla pekte gerekli değil zaten zor bulunuyormuş. Ben sadece şerit takip kamerası taktırır onunla beraber uzun far asistanı zaten geliyor kodlamayla vs. Öyle kullanırım artık. Zaten ben birisi ile anlaştım önümüzdeki hafta salı günü birşeyler yapmaya çalışacağız, inşallah takar ve çalıştırabiliriz. Fotoğrafını sizlerle paylaşırım(far beyinleri ile birlikte).

Son düzenleme:
Teşekkürler zaten taktırmasının fln güç olduğu kesin de dla lı mı değil mi merak ediyordum değilmiş. Ama hala sormak istiyorum, dla pek bir işe yarıyor mu? Yani bazı forumlarda gördüm pekte etkili çalışmıyormuş, ve ayrıca bu farların piyasası ne kadardır?

Türkiye deki tek golf forumu burası başka forum yok ki yada biz bilmiyoruz:)
Bu DLA sistemini sıfırdan yapmak şu zamanda ortalama 150bin bunu yapabilecek birisi bu devirde zor…
Diğer forumdakiler hangi forum bilmiyorum sallamış…

Bu DLA sistemini sıfırdan yapmak şu zamanda ortalama 150bin bunu yapabilecek birisi bu devirde zor…
150 bin lira falan diyorsan onun yerine arabaya tonlarca şey yaptırırım veya direk arabayı satar üstüne o kadar koyar yenisini alırım yani. Gerek yok şerit takip kamerasıyla uzun far asistanını hallederiz. Teşekkürler

150 bin lira falan diyorsan onun yerine arabaya tonlarca şey yaptırırım veya direk arabayı satar üstüne o kadar koyar yenisini alırım yani. Gerek yok şerit takip kamerasıyla uzun far asistanını hallederiz. Teşekkürler

Vw de ucuz bir şey yok sıfır ürünler anahtar teslim fiyatlar…

IMG_3906.jpeg

IMG_3907.jpeg

IMG_3908.jpeg

Son düzenleme:
bu işi Tr de sonradan retrofit yapan 2 yer var abi birisi bal garaj diğeri apo dayı. Ender yaptı mı bilgim yok ama onlar da yapar bu işi. Kolay değil araç highline ise daha ucuza geliyor çünkü sadece far beyin ve kodlama gerekiyor. Dla yı sen ben kullanan keyfini bilir. Ben a3 e geçtim şu an imkanım olsa ilk matrix yaparım golfün farlarını arıyorum. Sende golf 8 basic led ve matrix kullandın abi

bu işi Tr de sonradan retrofit yapan 2 yer var abi birisi bal garaj diğeri apo dayı. Ender yaptı mı bilgim yok ama onlar da yapar bu işi. Kolay değil araç highline ise daha ucuza geliyor çünkü sadece far beyin ve kodlama gerekiyor. Dla yı sen ben kullanan keyfini bilir. Ben a3 e geçtim şu an imkanım olsa ilk matrix yaparım golfün farlarını arıyorum. Sende golf 8 basic led ve matrix kullandın abi

Ben aracı satıcam :) motorsuz gti alıcam:)

Bütçem o kadarına biraz fazla gelir artık malum onu yaptıramayacağız ama uzun far asistanıda iş görür artık ya 😆

Hadi bakalım takip ediyoruz güzel haberlerini bekliyoruz montaj aşaması vsvs güzel bir retrofit başlığı ile…
İnşallah dostum. Salı günü adama bırakacağım sabahtan akşama kadar işte bakacak fln size iletirim neler olup bittiğini

@metinkar
Ön camı değiştirmeden şerit takip asistanı ve DLA ‘yı nasıl halletmeye çalışıyor bu arkadaşımız.?

Geri