Golf 7.5 Aracıma Golf 8 Style Jant ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pilot_

Üye
İsim
Emir Yazıcı
Araç
Golf
Dostlar merhaba golf 7.5 aracıma Golf 8’in style paket jantlarını takmayı düşünüyorum. Daha önce denemiş biri varsa görsel olsa vs çok memnun olurum. Onunda dışında sizce nasıl olur ? Son olarak ekteki jantın kg olduğunu bilen varsa yazarsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_6389.jpeg
    IMG_6389.jpeg
    492.6 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_6553.png
    IMG_6553.png
    592.9 KB · Görüntüleme: 102

Merhabalar, herkesin zevki farklıdır. Benim düşünceme göre bu renk bir araca o jantlar yakışmaz. Çok kapalı ve düz bir jant style jantı. Kapak gibi duruyor diyenler de var ancak ben yakından gördüğümde kapak gibi göründüğünü düşünmedim. Hatta beyaz renk araca oldukça yakışmıştı. Ancak renk olarak sizin aracınızın rengine uygun değil gibi. İllaki golf 8 jantlarından biri olacaksa valencia jantları düşünülebilir. Valencialar renk olarak daha koyu ve sportif.

Fena durmayacağını düşünüyorum alınabilir. Görseldeki jantlar forumdan atesci hocamıza aitti ilanı kaldırmış sanırım.

Fena durmayacağını düşünüyorum alınabilir. Görseldeki jantlar forumdan atesci hocamıza aitti ilanı kaldırmış sanırım.
Bu görseli sarı siteden aldım eğer ilan sahibi arkadaş forumdan ise çok iyi olur.

Dostlar merhaba golf 7.5 aracıma Golf 8’in style paket jantlarını takmayı düşünüyorum. Daha önce denemiş biri varsa görsel olsa vs çok memnun olurum. Onunda dışında sizce nasıl olur ? Son olarak ekteki jantın kg olduğunu bilen varsa yazarsa sevinirim.

Daha önce görmedim ama aracının resmini yandan çekip bir fotoğraf proğramı ile değiştirebilirsin ama yakışmayacağı kesin…

Şahsen nottingham jant tavsiye etmem kendi aracımda da var çirkin bir jant benim düşüncem ilk fırsatta valencia alıp bunları kışlık jant lastik seti yapmak olucak

Bu rengin ilacı DALLAS ama nadir bir jant..
Bu jant yerine 16 inch HİTA kullanırım daha estetik ve konforlu olur. Keyifli sürüşler 👍

Şöyle bir görsel hazırladım biraz fikir veriyor.

Ekli dosyalar

• photo-output.jpeg
    photo-output.jpeg
    655 KB · Görüntüleme: 71
Hocam yanlış anlama ama senin araçta jant kapagi gibi durmus

Golf 8 in güzel jantları opsiyon olanlar. Bende güzel olmayacağını düşünenlerdenim. Ayrıca hafif bir jantda değil (forumda bir yerde bununla ilgili gönderi okudum ama şuan bulamadım). Birde orjinal VW jant diye dünyanın parasını istiyorlar. Ben bedavaya bulsam takmam ( o kadar beğenmiyorum)😂

Malesef benim de fikrim bu jantın hiç hoş olmadığı. Tofaş jantı gibi...

Geri