Golf 7.5 Aracıma Golf 8 Style Jant ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beklenmedik şekilde yakışmış herkes g... oldu ben de dahil hayırlı olsun
Sözüm meclisten dışarı hocam yanlış anlamayın

16" hita 16" dover standarta alışmış kullanıcıların bu tip standart dışı uygulamalara alerjisi var maalesef. 1" jant büyütmek için 6 ay zihninde istişare yapan üstüne bunun için kaygılanan kullanıcıların yorumlarını ciddiye almamak lazım :) :) :) Yorumlar arasında 15" midlineplus jantı daha çok yakışır demeyen eksikti bir tek..

Satıcısı ben olduğum için yorumsuz kaldım biz beyaz 7.5 highline bir araca daha takmıştık arkadaşımın aracından çıkan jantlardı gayet güzel yakışmıştı . Aksine dijondan daha güzel durmuştu o araçta canlıda estetik duruyordu gayet.

Bende yakıştırdım @Pilot_ tekrardan hayırlı uğurlu olsun 🧿

16" hita 16" dover standarta alışmış kullanıcıların bu tip standart dışı uygulamalara alerjisi var maalesef. 1" jant büyütmek için 6 ay zihninde istişare yapan üstüne bunun için kaygılanan kullanıcıların yorumlarını ciddiye almamak lazım :) :) :) Yorumlar arasında 15" midlineplus jantı daha çok yakışır demeyen eksikti bir tek..

Satıcısı ben olduğum için yorumsuz kaldım biz beyaz 7.5 highline bir araca daha takmıştık arkadaşımın aracından çıkan jantlardı gayet güzel yakışmıştı . Aksine dijondan daha güzel durmuştu o araçta canlıda estetik duruyordu gayet.

Yani ben dahil herkes olumsuz yorum yapmıştı olumlu yorum yoktu ama güzel olmuş maşallah

1 senedir aklımda 17 fabrikasyon dijonlarla takas yapmak isteyen olursa seve seve yaparım

gerçekten harika duruyor spor yay ile tam olarak kendini gösterir

Yorumlar için teşekkür ederim herkese, ben de gerçekten beğendim. Benim için keyifli bi alışveriş oldu ayrıca hem çok iyi bir insan tanımış oldum.

Sağolun 🧿

Geri