Golf 7.5 Aracıma Golf 8 Style Jant ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir noktada fiyat olarak aklıma yattığı için taktırmak vardı aklımda ama yorumları da gördükten sonra hak verdim size. Eğer babamı ikna edebilirsem taktırmayacağım. Bir kaç gün sonra takılırsa fotoğraf atarım size. Takılmazsa diğer seçenekle foto gelir inşallah.

Bir noktada fiyat olarak aklıma yattığı için taktırmak vardı aklımda ama yorumları da gördükten sonra hak verdim size. Eğer babamı ikna edebilirsem taktırmayacağım. Bir kaç gün sonra takılırsa fotoğraf atarım size. Takılmazsa diğer seçenekle foto gelir inşallah.

Eğer orijinal jant isteniyorsa tavsiyem mk7 serisinin jantları olacak, neredeyse hepsi çok çok iyi görünüme sahip jantlar. mk8 serisinde 16"-17" de göze hitap eden jant yok bence, 18" olanlar bile eh işte, adı alaşım jant hepsi bu.

Burdaki yorumları okutun direk diğer türlü zor gibi ikna etmek

Galerimde buldum forumdan veya sahibindende bulmuş olabilirim 2 araç var.Bende düşünüyordum bir ara. Yakıştırıyorum ben şahsenfefdc253-7dbe-454c-8554-3e2d5b68bbcb.jpeg09733a62-6b50-4eb8-9d88-e879e57c4f24.jpeg3fa4d6ed-d374-4012-86f5-7ffbeca9c828.jpega2a25b38-8f39-4ffb-88e3-c42240db8abd.jpeg

Herkese iyi akşamlar jantlar bana ulaştı taktırdım. Şimdilik kısmen bir görsel, yıkadıktan sonra daha güzel bir resim paylaşacağım. Jantları @Atesci kardeşimden aldım kendisi çok yardımcı oldu her konuda ona da burdan teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_6614.jpeg
    IMG_6614.jpeg
    268.6 KB · Görüntüleme: 54
Herkese iyi akşamlar jantlar bana ulaştı taktırdım. Şimdilik kısmen bir görsel, yıkadıktan sonra daha güzel bir resim paylaşacağım. Jantları @Atesci kardeşimden aldım kendisi çok yardımcı oldu her konuda ona da burdan teşekkür ederim.
Rica ederim iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı uğurlu olsun tanıştığıma da çok memnun oldum

Hayırlı olsun… @Atesci teşekkürler kardeşim güzel hareket bunlar…

Fotoğraftaki kadar kötü olmamış hayırlı olsun

Geri