Arka Bagaj Kapağı

hp25

Yeni Üye
İsim
Hamza
2024 Golf life kullanıyorum. Arka bagaj kapağı nasıl olduğunu anlamadığım şekilde düşmüş. Servisle görüştüm 1100₺ talep ettiler. Fiyatı abartılı geldi bana. Bu ürünün muadili bulunur mu? Düşen parçanın görselini paylaşıyorum. Teşekkürler IMG_7231.jpegIMG_7230.jpeg

2024 Golf life kullanıyorum. Arka bagaj kapağı nasıl olduğunu anlamadığım şekilde düşmüş. Servisle görüştüm 1100₺ talep ettiler. Fiyatı abartılı geldi bana. Bu ürünün muadili bulunur mu? Düşen parçanın görselini paylaşıyorum. Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 83014Ekli dosyayı görüntüle 83015

Bizlerden de merhaba aramıza hoşgeldiniz…

Adınız nedir Hp değildir herhalde nereden katılıyorsunuz araç özellikleri nedir gibi vsvsvsvsvsvs

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Diğerinin içine bakarmısın parça numarası nedir ona göre internetten bakalım çıkar muhtemelen…

2024 Golf life kullanıyorum. Arka bagaj kapağı nasıl olduğunu anlamadığım şekilde düşmüş. Servisle görüştüm 1100₺ talep ettiler. Fiyatı abartılı geldi bana. Bu ürünün muadili bulunur mu? Düşen parçanın görselini paylaşıyorum. Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 83014Ekli dosyayı görüntüle 83015
Servis her şeye çok fiyat çekiyor maalesef Hamza ağabey parça numarasını bulup internetten satın almak daha mantıklı

Diğer kapağı söküp parça numarasına bakın. Ötekininde parça numarası büyük bir ihtimal son harf/rakam farklı olarak aynıdır. Örneğin atıyorum sol parça 3454554x ise sağ taraf 3454554y gibi bir şey oluyor. Yada internetten online etka kataloglarını bulabilirsiniz.

Geri