Arka Bagaj Kapağı

hp25

Yeni Üye
İsim
Hamza
2024 Golf life kullanıyorum. Arka bagaj kapağı nasıl olduğunu anlamadığım şekilde düşmüş. Servisle görüştüm 1100₺ talep ettiler. Fiyatı abartılı geldi bana. Bu ürünün muadili bulunur mu? Düşen parçanın görselini paylaşıyorum. Teşekkürler IMG_7231.jpegIMG_7230.jpeg

2024 Golf life kullanıyorum. Arka bagaj kapağı nasıl olduğunu anlamadığım şekilde düşmüş. Servisle görüştüm 1100₺ talep ettiler. Fiyatı abartılı geldi bana. Bu ürünün muadili bulunur mu? Düşen parçanın görselini paylaşıyorum. Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 83014Ekli dosyayı görüntüle 83015

Bizlerden de merhaba aramıza hoşgeldiniz…

Adınız nedir Hp değildir herhalde nereden katılıyorsunuz araç özellikleri nedir gibi vsvsvsvsvsvs

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Diğerinin içine bakarmısın parça numarası nedir ona göre internetten bakalım çıkar muhtemelen…

2024 Golf life kullanıyorum. Arka bagaj kapağı nasıl olduğunu anlamadığım şekilde düşmüş. Servisle görüştüm 1100₺ talep ettiler. Fiyatı abartılı geldi bana. Bu ürünün muadili bulunur mu? Düşen parçanın görselini paylaşıyorum. Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 83014Ekli dosyayı görüntüle 83015
Servis her şeye çok fiyat çekiyor maalesef Hamza ağabey parça numarasını bulup internetten satın almak daha mantıklı

Diğer kapağı söküp parça numarasına bakın. Ötekininde parça numarası büyük bir ihtimal son harf/rakam farklı olarak aynıdır. Örneğin atıyorum sol parça 3454554x ise sağ taraf 3454554y gibi bir şey oluyor. Yada internetten online etka kataloglarını bulabilirsiniz.

Sol kapağın arkasındaki kod 5H6867601
Sağ kapağın kodunun son rakamı 2 sanırım
Bu haliyle arama yaptım fakat elle tutulur bir sonuç yok maalesef. Bunun sebebi 8.5’in parçalarının henüz piyasada yaygınlaşmaması olabilir mi?

Benzer problem reddit de açılmış. Önerilen fiyat burada da çok pahalı. Ya da parçayı hala bulamayanlar var 🤔

Reddit deki konu

Ekli dosyalar

• IMG_7233.jpeg
    IMG_7233.jpeg
    416.2 KB · Görüntüleme: 8
Bahsettiğiniz gibi yaygınlaşmaması ve parçanın biraz niş olması olabilir. Belki sanayide çıkmacılarda geze geze bulabilirsiniz.

Bende baktım avrupa sitelerine, komple panel 150€, sadece kapak 50€. Bence bu durumda servis size bedava fiyat vermiş.

Bu haliyle arama yaptım fakat elle tutulur bir sonuç yok maalesef. Bunun sebebi 8.5’in parçalarının henüz piyasada yaygınlaşmaması olabilir mi?

Benzer problem reddit de açılmış. Önerilen fiyat burada da çok pahalı. Ya da parçayı hala bulamayanlar var 🤔

Reddit deki konu
Tahmin ettiğim gibi yukarıdaki parçalar uyumlu değil. Sizin baktığınız parça kodunu servisten sordurunuz. Fiyat alınız. Ya da çıkma olarak araştırınız.

Reddit deki konu

Geçmiş zamanlarda yazmıştık mk8,5 yedek parçaları Türkiye’de farklı bir sistem ile gelmiş yani 8765 gibi değil… sipariş genelde uzun sürede geliyor…

Geri