Auto silecek açıksa tetikte durduğu için yukarda durur biraz veyahut silecek lastikleri hep aynı yönde kalıp aşınmasın diye ileri geri yönü oynar iki seçenek varMerhabalar aracı stop ettirirken göğüs kısmı sağ tarafta sanki sileceklerin cama sürtmesi ile aynı bi ses geliyor nedeni çözemedim sadece stop ettiğim anda oluyo
Zaten tam da öyle oluyorMerhabalar aracı stop ettirirken göğüs kısmı sağ tarafta sanki sileceklerin cama sürtmesi ile aynı bi ses geliyor nedeni çözemedim sadece stop ettiğim anda oluyo
Merhaba..Merhabalar aracı stop ettirirken göğüs kısmı sağ tarafta sanki sileceklerin cama sürtmesi ile aynı bi ses geliyor nedeni çözemedim sadece stop ettiğim anda oluyo
Merhabalar aracı stop ettirirken göğüs kısmı sağ tarafta sanki sileceklerin cama sürtmesi ile aynı bi ses geliyor nedeni çözemedim sadece stop ettiğim anda oluyo
Merhaba..
Silecekler, silecek lastiğinin aşınmasını eşitlemek için belirli periyotlarla yön değiştiriyor. Böylece her iki taraf da eşit yıpranacağı için ömrü uzayacaktır.
Ben de farkettim sileceklerin bu hareketini ama sebebini hiç merak etmemiştim. Eğer dediğiniz gibiyse gerçekten ince düşünce