100 derece yağ sıcaklığı

noah

Yeni Üye
İsim
Fazlı Kerem
Araç
2024 Golf 8.5
öncelikle selamlar,araç 2024 golf 8.5 1.5tsi impression.
sürekli değil ama arabayı yoğun kullandığım anlarda yağ sıcaklığı 101 dereceyi görüyor. bu bir sıkıntı arz eder mi? görüntü ekte mevcut IMG_1435.jpegcevaplarınızı bekliyorum

Bildiğim kadarıyla 130 derecelere kadar normal ama tabi okadar sürekli ısınırsa yağ özelliğini çabuk yitirir.
Ayrıca belli bi sıcaklıktan sonra araç gücü kestiği için okadar derecelere de çıkmaz.

öncelikle selamlar,araç 2024 golf 8.5 1.5tsi impression.
sürekli değil ama arabayı yoğun kullandığım anlarda yağ sıcaklığı 101 dereceyi görüyor. bu bir sıkıntı arz eder mi? görüntü ekte mevcut Ekli dosyayı görüntüle 83080cevaplarınızı bekliyorum

Benim yakıt dikkatimi çekti 13.4 çok yüksek değil mi…
ben 1.0 motor kullandığım için belki bana çok geldi 1.5 motorlar da tüketim bu kadar yüksek mi diye sorayım…

ben 1.0 motor kullandığım için belki bana çok geldi 1.5 motorlar da tüketim bu kadar yüksek mi diye sorayım…
Metin hocam 1.0 dan daha az yakıyor bizim 1.5 ler çok iyi yakıt konusunda @hassey hocamızın verileri hatırlarsın zaten.

Arkadaş anlık tüketimi açmış ve muhtemelen dipgazda şuan. O yüzden normal gayet

Metin hocam 1.0 dan daha az yakıyor bizim 1.5 ler çok iyi yakıt konusunda @hassey hocamızın verileri hatırlarsın zaten.

Arkadaş anlık tüketimi açmış ve muhtemelen dipgazda şuan. O yüzden normal gayet

İşte bendeki eski mantık küçük motor az yakar:) nasib olur bizede inşallah…

115-120 dereceden sonra temkinli kullanmanızda fayda var. Uzun soluklu performanslı kullanımlarda yağ değişimi tavsiye olunur.

115-120 dereceden sonra temkinli kullanmanızda fayda var. Uzun soluklu performanslı kullanımlarda yağ değişimi tavsiye olunur.
Hocam 180 den sonra 130 lara çıkıyor sonra orada kalıyor daha ilerlemiyor 2 3 kez risk alıp test ettim.

Hocam 180 den sonra 130 lara çıkıyor sonra orada kalıyor daha ilerlemiyor 2 3 kez risk alıp test ettim.
130 yüksek hocam temkinli olun yağı değiştirin bence

Metin hocam selam,
Yeni tayin oldum. Bu sebeple her gün şehirler arası 40 40 toplam 80 km yol yapıyorum.
Ort 110 sabit, 5 6 ışık ve az biraz şehir içi tek kişi shell ile bir depo 850 görüyorum, petrol ofisi ile 930 ları göreceğim bir kaç güne. İnan değer için zorlasam hiç basmasam 90 90 gitsem rahat 1000 olur. Etsi daha da iyi diyorlar. O da nasip olur inşallah.

Metin hocam selam,
Yeni tayin oldum. Bu sebeple her gün şehirler arası 40 40 toplam 80 km yol yapıyorum.
Ort 110 sabit, 5 6 ışık ve az biraz şehir içi tek kişi shell ile bir depo 850 görüyorum, petrol ofisi ile 930 ları göreceğim bir kaç güne. İnan değer için zorlasam hiç basmasam 90 90 gitsem rahat 1000 olur. Etsi daha da iyi diyorlar. O da nasip olur inşallah.

🧿 olur tabi…
Tayin yerin hayırlı olsun umarım kısa sürede alışırsın farklı şehirlerde yeni yaşam zor oluyor…

Geri