Sevyasbe
Üye
Arkadaşlar merhaba bugün tahlihsiz bir kaza yaşadım bu konuyu sizlerle paylaşacağım birde fikirlerinizi soracağım bugün yolu karıştırdığım için halıcıoğlu Okmeydanı yoluna girmiş bulundum u yasak olan yerde kamera olmadığı halde dönmeyip ilerden göbekten dönerim dedim ve döndüm haliç yolu girişine gelirken hızım 60 civarıydı karşı şeritte araç olduğu için tahliye yoldan çıkan aracı görmedim gördüğümde frene bastım fakat nafile belki 150 metre araç kaydı benim gittiğim yolda bana herhangi bir tabela bulunmuyor fakat tahliye yoldan çıkan abimizde dur tabelası mevcut ben hava yagmurlu olduğu için duramadım ve araç kaydı en son vurmadan önce freni bırakıp direksiyonu kırdım ve aracın kafasını sağa çekmeye başardım aynam kırıldı ön çamurluğumda ufak gamze kapılarda ayna çizikleri ve büyük hasar arka çamurluğumdaydı o anın sıcağı ile ve ilk kazam olduğu için tutanakta ne yazacağımı bilemedim kendimce doğru olanı yazıp adamla geçmiş olsun dileyip yolumuza baktık adam hatanın kendinde olduğunu söyledi fakat tutanakta sanki ben ona çarpmışım gibi yazmış ayrıca kendi arabasını sigortaya sokmayacağını söyledi Bende kasko sigorta full olduğu için rahat davrandım kazanın yaşandığı yerde mobese kamerası mevcut resimleri ve tutanağı ekte paylaşacağım benim hızım evet hızlıydım 60 civarıydı ama abimizin tahliye yoldan çıkarken beni görmemiş olması çok düşük bir ihtimal 

Ekli dosyalar
Son düzenleme: