söylediklerinizi aynen katılıyorum..
fakat bu işi serviste yaptırma ihtimalimiz sanayiden daha fazla.. prosedüre uyulsun dediğiniz zaman sanayi ustası gibi yüzünüze bön bön bakmıyorlar en azından.. ben önceki golfümde bikaç burç ve vida değişimi yaptırmıştım. tork ve derece ile yapıp yapmadığınızı kontrol ederim dedim.. baktım gerçekten vidaları sıfırı ile değiştirip işaret koyarak derece ile sıkmışlar..
sanayiden bunu istesen seni kovarlar..
"torku anladıkta derece ne gardaş" ...

.. bi çoğunda tork anahtarı bile yok.. sadece motor toplayanlarda gördüm..
ha sanayide işini layığı ile yapanları tabiki tenzih ediyorum.. ama pek rastlamadım. usta tabiki bizden çok daha fazla şey biliyorduk ama bunları hatırlatınca ukalalık olarak algılıyorlar.. ama sürüş çok değişiyor..
ben sadece vag grubu araçlara bakan bi sanayi ustasına gittim. yabancı plaka bile var içerde , tabi ucuz diyedir heralde..
yer ve işletme ismi vermek yakışık almaz.. 1.4 tsı motor yağ değiştirdim.. ustaya (yerin sahibi) 4.5 litre koymaması için "50 takla attım". adam gerçekten zorla diyorum , 4,5 lt koyacakken yakaladım.. ve ikna edemedim. yani konuyu izah etmek değil, koymasın diye ikna edemedim. yapma hemşerim dedim artık..adam benim arabama zorla 4.5 koymaya çalıştı.. sorumluluk sana ait dedi ve bozuştuk . 4 litre koydurup tatsız bi şekilde ayrıldım..