Valencia Troc Jantını Golf'te Kullanmak

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Merhaba,

Valencia 17 inc troctan cıkma jantı golf 8 de kullanabilir miyim?

7j et45 trocdaki valencia
7.5j et51 golfdeki valencia

İkiside 17" ise küçük olmaz aynı boyut olur.

Dışarı çıkması ise sorun olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 8j et40'a kadar oluyordu.
17" Trocda kullanılan jant çizdiğim sarı çember yüzünden 17" valencia mk8 jantına nazaran daha küçük duruyor hocam. Kalın yanak yüzünden küçük durduğu yanılgısına sebep olmasın belirttiğim çember küçük durmasına sebep oluyor. @HONEY bülent abi de 17" t-roc'daki jant olarak olarak mevcuttu hafif küçük geliyor göze golfün jantına kıyasen.

1745104626044.png

Merhaba,

Valencia 17 inc troctan cıkma jantı golf 8 de kullanabilir miyim?

7j et45 trocdaki valencia
7.5j et51 golfdeki valencia

Kullanmanda bi mani yok ömer ama biz yine golf üstünden yürüyelim bence . @metinkar gayet uygun fiyatlı jantları paylaşmış ancak lastik konusu muamma lastiksiz alıp 0 lastik takmandan yanayım ben daha çok içe siner bu şekilde

17" Trocda kullanılan jant çizdiğim sarı çember yüzünden 17" valencia mk8 jantına nazaran daha küçük duruyor hocam. Kalın yanak yüzünden küçük durduğu yanılgısına sebep olmasın belirttiğim çember küçük durmasına sebep oluyor. @HONEY bülent abi de 17" t-roc'daki jant olarak olarak mevcuttu hafif küçük geliyor göze golfün jantına kıyasen.

Evet böyle bir tasarım farkı var ve göz yanılgısına sebep olabilir ancak yinede iç çemberin de aynı olması gerekiyor. Sadece golf olan oval geçişe sahip diğeri köşeli geçiş.

Bir diğer açıdan bakmaya çalışırsak neredeyse tüm spor jant modelleri de, troc jantın da olduğu gibi köşeli bir geçişe sahip. Böylece janta bir tık daha fazla detay katılmış oluyor. Bir çok OEM jant ise oval geçişe sahip.

Ekli dosyayı görüntüle 83582

Kullanmanda bi mani yok ömer ama biz yine golf üstünden yürüyelim bence . @metinkar gayet uygun fiyatlı jantları paylaşmış ancak lastik konusu muamma lastiksiz alıp 0 lastik takmandan yanayım ben daha çok içe siner bu şekilde

Aynen @HONEY troc almıştı, şansa çok uygun bir ilan vardı golf atmıştım herhalde onu almıştı sonra hemen doğru olanı alıp takmıştı… ve aracı daha yakışıklı oldu…

Son düzenleme:
Et değeri dışında aynı sanıyordum. @Atesci hocam aydınlatmışsınız sağolun. Dışarıdan bi göz olarak bu ayrıma bakınca net şekilde Valencia alınmalı derim. Yan yana bakınca gerçekten troc jantın iç kısmı yüzünden göze ufak görünecektir.

Et değeri dışında aynı sanıyordum. @Atesci hocam aydınlatmışsınız sağolun. Dışarıdan bi göz olarak bu ayrıma bakınca net şekilde Valencia alınmalı derim. Yan yana bakınca gerçekten troc jantın iç kısmı yüzünden göze ufak görünecektir.

Ben bile şuan kullandığım bergoma yı satıp yada takasa verip valencia mı alsam diye düşünüyorum çok güzel jant…

Geri