Merhaba,
Valencia 17 inc troctan cıkma jantı golf 8 de kullanabilir miyim?
7j et45 trocdaki valencia
7.5j et51 golfdeki valencia
neden abi? et değerinden 6mm offset verir diyorlarKullanan var ama güzel durmuyor…
baya kücükmüş trocdaki
baya kücükmüş trocdaki
İlanda 18 denmiş güzel geldi gözüme zevk meselesi tabii.Kullanan var ama güzel durmuyor…
17" Trocda kullanılan jant çizdiğim sarı çember yüzünden 17" valencia mk8 jantına nazaran daha küçük duruyor hocam. Kalın yanak yüzünden küçük durduğu yanılgısına sebep olmasın belirttiğim çember küçük durmasına sebep oluyor. @HONEY bülent abi de 17" t-roc'daki jant olarak olarak mevcuttu hafif küçük geliyor göze golfün jantına kıyasen.İkiside 17" ise küçük olmaz aynı boyut olur.
Dışarı çıkması ise sorun olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 8j et40'a kadar oluyordu.
Merhaba,
Valencia 17 inc troctan cıkma jantı golf 8 de kullanabilir miyim?
7j et45 trocdaki valencia
7.5j et51 golfdeki valencia
17" Trocda kullanılan jant çizdiğim sarı çember yüzünden 17" valencia mk8 jantına nazaran daha küçük duruyor hocam. Kalın yanak yüzünden küçük durduğu yanılgısına sebep olmasın belirttiğim çember küçük durmasına sebep oluyor. @HONEY bülent abi de 17" t-roc'daki jant olarak olarak mevcuttu hafif küçük geliyor göze golfün jantına kıyasen.
17" Trocda kullanılan jant çizdiğim sarı çember yüzünden 17" valencia mk8 jantına nazaran daha küçük duruyor hocam. Kalın yanak yüzünden küçük durduğu yanılgısına sebep olmasın belirttiğim çember küçük durmasına sebep oluyor. @HONEY bülent abi de 17" t-roc'daki jant olarak olarak mevcuttu hafif küçük geliyor göze golfün jantına kıyasen.
Ekli dosyayı görüntüle 83582
Kullanmanda bi mani yok ömer ama biz yine golf üstünden yürüyelim bence . @metinkar gayet uygun fiyatlı jantları paylaşmış ancak lastik konusu muamma lastiksiz alıp 0 lastik takmandan yanayım ben daha çok içe siner bu şekilde
Et değeri dışında aynı sanıyordum. @Atesci hocam aydınlatmışsınız sağolun. Dışarıdan bi göz olarak bu ayrıma bakınca net şekilde Valencia alınmalı derim. Yan yana bakınca gerçekten troc jantın iç kısmı yüzünden göze ufak görünecektir.
şuan orijinal OZ’lar çok pahalı değil mi ya?OZ un jantlarımı beğeniyorum , onu da düşünebilirsiniz