- İsim
- MELİH
Arkadaşlar, Hocalarım, aracımı bugün teslim aldım, gerçekten GOLFün bambaşka bir araç olduğunu anladım tekrardan, premium havası kalitesi, insana yaşattığı his harika, gerçekten zevkle sürüyorsunuz aracınızı, aracı teslim aldığım sırada depoda beni 40 km götürebilecek bir yakıt miktarı vardı, aracın tamponunu plaka için delmemelerini ve yıkarken sadece su tutmalarını belirtmiştim. dediğim gibi yapmışlar sağolsun, bu arada aracı teslim aldığım bayi, İstanbul avrupa yakasında bulunan Avek otomotiv, st ile zaten çok iyi arkadaş olduk ve bana çok konuda yardımcı oldu, son işlemler yapıldıktan sonra aracı teslim almaya gittik ve karşıma o tüm endamıyla çıktığında heyecandan kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim, st sürekli birşeyler anlatıyor fakat ne söylediğini şimdi hiç hatırlamıyorum, gerçekten kendinizden geçiyorsunuz ve ne olduğunu anlamadan basıp gidiyorsunuz neyse aracımı aldım ve sadece nazar boncuğu ile anahtarlık aldım, hiç zorlamadım zorlanacak bir ortamda oluşmadı. teslim sırasında bir kaç enstanteneler;
Moderatör tarafında düzenlendi: