İhtiyaç meselesi bence. Passat çok güzel araba. Ama Golf gibi sevemezsin passatı. Ciddi havası var sevdirmez kendini öyleNegatiwe dedi:[glow=red,2,300]Yorumları alalım[/glow]
Hocam bende Golf diyorum, Passat yaşıma uygun değil gibi geliyor. Ancak yolda Passat görsem bakmadan alamıyorum kendimi, çok güzel yapmışlar.yusuf dedi:İhtiyaç meselesi bence. Passat çok güzel araba. Ama Golf gibi sevemezsin passatı. Ciddi havası var sevdirmez kendini öyle[glow=red,2,300]Yorumları alalım[/glow]
Hocam çok güzel bir noktaya değindiniz. Her gelişmede benim farkettigim şu. Golf passattan, polo golften birşeyler alır. Abi kardeş ilişkisiBF109 dedi:Golf Mk 8 in ön far grubunu Passat'a benzetecekler bence...
Aynen öyle, başlık yeterince açık bence, passat highline ile golf highline dense büyük çoğunluk passatı seçeceği için birinin donanımını kısıp ona göre yorumlamaları istenmişzambor007 dedi:Forumda böyle bir çok konu var ve ben hala nasıl bu araçları kıyaslayabiliyorsunuz anlamış değilim,passat trendline donanım seviyesi ile golf highline donanım seviyesini mi karşılaştırıyorsunuz ?