Donanım karşılaştırması değil, denk fiyatlardaki araçların farklı segmentlerde olması kıyas konusu. Passat tabii ki Highline alınmalı ancak Golf Highline ile fiyat farkı çok açılıyor.zambor007 dedi:Forumda böyle bir çok konu var ve ben hala nasıl bu araçları kıyaslayabiliyorsunuz anlamış değilim,passat trendline donanım seviyesi ile golf highline donanım seviyesini mi karşılaştırıyorsunuz ?
Hocam bunu yapmıyorlarsa vardır bir bildikleri.magic dedi:bence vw ürün gamındaki eksiklik c sınıfı spor bir sedanın olmamasıdır,
cc'nin bir jetta uyarlaması olsa mesela, grubun çok satanı olabilirdi...
passat'dan küçük, sedan ama spor !
Donanım, media, farlar ve koltuklar Highline Golften sonra tuhaf karşıladığım unsurlar. Almışken Passat Highline almalı.enpisagor dedi:Passat cok güzel vw nin amiral gemisi, her donanımda sunduğu standart bazı donanımlar göz doldururken, trendline modelde olan bazı eksikler d sınıfı bir otomobilde pek kabul edilemez düzeyde,
Örnek olarak comfortline golf icin dahi sürüş konfor paket olmadan olmasin diyor ve tercihimizi bu yönde kullanıyorsak, bu passat icin de geçerli, D sınıfı bir araç uzun yolda konfor ve genişlik sağlarken 2016 yılına gelmek üzere olduğumuz şu günlerde hız sabitleyici olmalı,
Ayrıca far, yağmur sensörü biraz insani şımartan özellikler olsa da otomatik kararan dikiz aynasının olması uzun yolda büyük avantaj sağlamakta, diğer donanımlar icin bekli aklıma gelmeyen vardır ancak, ilk olarak elzem gördüklerim bu yönde.
Aynı Zamanda bir highline golf ile karsilastirilinca orta konsolda yer alan Polo da standart olan 5 inçlik multimedya ekranı da passata yakışmamakta,
Daha once belirtildiği gibi comfortline bir passat ile highline golf değerlendirilebilir,
Ki yaş ve ihtiyaç durumu değerlendirilir, sonuç itibari ile benim arabamda arka koltuklar hemen hiç kullanılmazken, fazladan diz mesafesi ve bagaj yerine donanım tercihi yapmak güzeldir.
Son olarak kendi sınıfını yaratmış bir otomobilin forumunda aynı marka da olsa passat tercih edilir mi? Sorusunun cevabı 3 asagi 5 yukarı bellidir [emoji5]
Sevgilerle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Passat'ı beğendim yalnız, sedan tipini genel olarak sevmediğimden tercih etmem. Golf'den sonra tercih edeceğim araç ya yine Golf olur ya da Tiguan. Bagaj çıkıntısından pek haz etmiyorum.@theGenius Passat'ı beğendiniz mi? Golf'ten sonra alır mısınız?
Bir de Passat tan Golf'e geçince yorum yazar mısınız merak ediyorum ne hissedeceksiniz?
Hocam 90-100'den itibaren ön camdan alıyor direkt rüzgar sesini. Yani ortada yalıtımsal bir problem mevcut. Sizin duyduğunuz ses yan aynadan gelen ses. Aslında aynı ses yolcu tarafındaki aynadan da geliyor fakat siz, size yakın olan taraftaki sesi duyuyorsunuz sadece. Passat'ta ayrıca bu bahsettiğiniz ses de var. Benim bahsettiğim bu sesin yanında ayrıca olan bir ses. Aynaya çarpan rüzgar sesini her arabada duyarsınız. Hatta ayna geometrisi dikdörtgen olan araçlarda daha çok duyarsınız@theGenius
Hüseyin Bey, izlenimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Ben Golf'ümde 110 km/h'a çıkınca sürücü tarafındaki camdan hissedilir şekilde rüzgar sesi alıyorum, ancak Passat'ta rüzgar sesinin fazla olmasına şaşırdım açıkçası. Hangi hızda rahatsız edici düzeye geliyor?.