piranha fena değil ama bir ev süpürgesi gibi de değil tabiyki 12 V :/ çakmak ile çalışıyor.. 29,90.- A 101@mo_coco piranha araç süpürgesinden memnun mususuz acaba nereden almiştınız ve fiyatı ne kadar
Teşekkürler Elinizde fazla Led Stop var mıHocam elinize sağlık çok güzel görünüyor
Brembolar sahibinden dostum sanırım 4' ünü 50,00.- lira mı öle bişeye almıştım..@mo_coco
Hocam brembo kaliper kapaklarını nereden temin ettiniz acaba ?
Aliminyum mu plastik mi ?
Kaça mal oldu ?
Teşekkür ediyorum.
Hemşeriyiz.. Üçyol taraflarımdayım ben her zmn beklerimHocam merhaba harika uygulama olmuş bende izmirdeyim bazı uygulamalarfa yardımınızı rica edicem silikon anahtarlık ve diboplar ile köpek balığı anteni nerden sipariş edebiliriz ?
Harika tespit.. Spoiler ve Led Stop sıradaTebrikler... Hakikaten sindire sindire ve orjinal kısmı çok aşmadan güzel dokunuşlarla arabanız evrim geçirmiş... Emeğinize sağlık.
Sıraya Spoyler gelmiş artık... araç çok daha yakışıklı duracaktır. Golf Bir Tutkudur ve siz tutkunuzu bu güzel konu başlığında adeta haykırmışsınız
Çok teşekkürler@mo_coco hocam en büyüğünden maşallah, gerçekten tutkunuz muazzam, aracınıza diyecek şey yok, Allah kaza bela vermesin :'(
Hepimizin araçlarına Maşallah Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsinMaşallah diyelim aracınız çok güzel. Nazar değmesin.
Saolasın KardeşimMaşaallah Allah korusun,hayırlı uğurlu olsun.