bunyamin81
Üye
- İsim
- Bünyamin
Orjinal ürün mevcut elimde, kullanmıyorum. İstanbul avrupa yakası elden satın almak isteyen olursa iletişime geçebilir.
100 tl[mention=4688]bunyamin81[/mention] fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ne istiyorsunuz?
Cok ucuz geldi valla düşünüyor olsaydim kacirmazdim100 tl
Eyvallah hocamCok ucuz geldi valla düşünüyor olsaydim kacirmazdim
Hayırlı satışlar hocam
Golftutkusu olup aracinda sigara icen kimse yoktur bence buradaEyvallah hocam
Kenarda duracağına birinin işine yarasın. Ben sigara içmediğim için kullanmadım.
@typhoons hocam yazmıştı sizden önce söz vermedim ona ama müsait olduğumda mobilden onunla görüşeceğim, olumsuz bir durum olursa yazarım size, kusura bakmayınHocam 100 tl ise ben alırım kimseye söz vermediyseniz
Almak isteyen olabilir yazmış o arkadaş, size dönüş yapmaz ise ben alırım teşekkürler@typhoons hocam yazmıştı sizden önce söz vermedim ona ama müsait olduğumda mobilden onunla görüşeceğim, olumsuz bir durum olursa yazarım size, kusura bakmayın
Hocam diğer arkadaş ankarada olduğu için kargo vs ile uğraşmak istememem nedeniyle olumsuz oldu görüşmemiz.Almak isteyen olabilir yazmış o arkadaş, size dönüş yapmaz ise ben alırım teşekkürler
@Golftdi hocam elden teslim alamayacaksa irtibata geçeriz hocam avrupa yakasında olduğunuza göre elden teslim alabilirsiniz gaziosmanpaşa ilçesindeyim ben.[mention=4688]bunyamin81[/mention] hıcam konuyu ben hortlandım. Bence ilk fırsat benim olmalı. İstanbul avrupa yakasındayım [emoji41]
Güveçciye yakin mi@Golftdi hocam elden teslim alamayacaksa irtibata geçeriz hocam avrupa yakasında olduğunuza göre elden teslim alabilirsiniz gaziosmanpaşa ilçesindeyim ben.