Karadeniz güveç söylediğiniz yer. O caddeyi biz kapattığımız için görevim gereği hergün geçiyorum önünden. Hatta yarın öğlen ordan yiyeyimGüveçciye yakin mi
Gaziosmanpasa diyince 25 sene önce direksiyon kursuna giderken kesfettigim su an araç trafiğine kapalı olan yerdeki nefis güveçci geliyor aklima
@Golftdi hocam almazsa sizin hocam, haksızlık olmasın[mention=4688]bunyamin81[/mention] Hocam şimdi ürün benim öi? Ben her türlü alırım onu elden teslim.
Afiyet olsun benim yerime de 5 tane yermisimKaradeniz güveç söylediğiniz yer. O caddeyi biz kapattığımız için görevim gereği hergün geçiyorum önünden. Hatta yarın öğlen ordan yiyeyim
@bunyamin81 hocam özelden numaranızı verin ben alıcamHocam diğer arkadaş ankarada olduğu için kargo vs ile uğraşmak istememem nedeniyle olumsuz oldu görüşmemiz.
@Golftdi hocam elden teslim alamayacaksa irtibata geçeriz hocam avrupa yakasında olduğunuza göre elden teslim alabilirsiniz gaziosmanpaşa ilçesindeyim ben.
Bilmem mi[mention=11839]HONEY[/mention] abi naptın sen. Canım çekti valla. Hayır Beylikdüzündeyim. [emoji85] [mention=4688]bunyamin81[/mention] Gop’da bide göçmenler lokali vardı bilir misiniz?
Gönderdim hocam[mention=4688]bunyamin81[/mention] hocam özelden numaranızı verin ben alıcam
Hocam ile anlaşmıştık klips sayısı eksikmiş vazgeçti. İki adet klips var ben forumdan arkadaştan aldığımda da iki adet klips vardı ön camlara birer tane takıp sorunsuz kullanmıştım. İlgilenen arkadaşların bilgisi olsun, yanlış anlaşılma olmasın sonra epi topu 100 tl lik ürün için kimsenin aklına birşey gelmesinAlmak isteyen olabilir yazmış o arkadaş, size dönüş yapmaz ise ben alırım teşekkürler
Forumdan bir arkadaşa hediye ettim hocam, çingene modu açmakta geç kaldınız[mention=4688]bunyamin81[/mention] satılmadiysa ilgileniyorum.
Bu ara forumdaki tüm aksesuarlari alacağım sanırım. Çingene mod on [emoji16]
Bu ürün hala var mı elinizde yada nereden bulabilirim , yardımcı olabilir misiniz?Orjinal ürün mevcut elimde, kullanmıyorum. İstanbul avrupa yakası elden satın almak isteyen olursa iletişime geçebilir.