- İsim
- Cevahir
hocam bu ürünü deneyip paylaşırsanız mutlu olurum.Bugün ilk nazar çıktı aynaların indirmesini kapatmıştım kışın buz oluyor diye kaldırıma çok yanaşmışım ayna aşağı inmezse işte böyle olur;
Ekli dosyayı görüntüle 2288
Umarım meguiarsın bu ürünü işimi görür
Ekli dosyayı görüntüle 2289
sanırım aradığınız başlık ve yanıtlar burada Hocamgüncel 15.000 km bakımını internetten randevu alıp yaptıran varmı..arkadaş kendi golfu için maslak doğuşdan online randevu almış ve arayıp 591tl demişler indirimde yokmuş..acaba servistemi %10 indirimi yaparlar ...
benim de oldu vallakesin konusu geçmiştir ama yinede yazayım..volkswagenim.com da arabayı kayt edemıyorduk tc kimlik numarası hatası veriyordu..bugun girdim kabul etti..arkadasıda kayıt ettırdik..bu olay ne zaman düzeldi arkadaslar yenımı sistemı duzeltıler..
Biraz daha bekliyimde olmassa açıyım. ya bidaha çinle falan ugrasmam trdeki gumrukten gecermi diyorduk sen git çinde takıl olacak is degil vallaHocam yapacak şey basit. Dispute açın satıcı sizin peşinizden koşar [emoji6]
Boşa beklemeyin derimBiraz daha bekliyimde olmassa açıyım. ya bidaha çinle falan ugrasmam trdeki gumrukten gecermi diyorduk sen git çinde takıl olacak is degil valla
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O farlar yandığında karşıdan gelen olmak istemem..