Bu kadar kisa surede yapmasi normal degil hocam serviste tekrarlamama ihtimaline karsilik videoya cekip servise gosterin bence@gokberks hocam kapatıyor 2 saniye sonra gür bi şekilde yakıyor normale dönüyor. 2014 ağustos üretimi 33bin km de bu zamana kadar bitmesi normal mi?
@EMR hocam dün vosmer gösterdim aracı bugün teslim ettiler ampülü değişti birde güncelleme varmış mil değişimi oldu.Bu kadar kisa surede yapmasi normal degil hocam serviste tekrarlamama ihtimaline karsilik videoya cekip servise gosterin bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Think blue bizimkilere yüklenmiyor mu acaba yoğun olmasaydım forumda gördüğümü servise de sorardım
Bazen bende dikkat ediyorum aslında, sunroof un üstü damla damla ıslanıyor sanki camı sildikten sonra, serviste onun ayarını yapıyorlar diye biliyorum.Merhabalar
Herkeste aynı mı yoksa benimkinin ayarı mı bozuk bilmiyorum ama silecek suyunu tavana kadar atıyor sıkınca sizlerde durum nasıl acaba ?
Değerli Melih Hocam;
Sanırım tasarımla ilgili bi problem var. Benim aracın Arka yolcu camlarinda bile su lekeleri vardi ve silecek suyunu sikinca her yere fışkırttığını fark ettim. Servise gidip ayar yaptırmaya çalıştım ama nafile en alt seviyede dahi bir değişiklik olmadı. Bende vazgeçip aynı ayata geri getirttim.Merhabalar
Herkeste aynı mı yoksa benimkinin ayarı mı bozuk bilmiyorum ama silecek suyunu tavana kadar atıyor sıkınca sizlerde durum nasıl acaba ?
Bir önceki Golf ve şimdikinde de sunroof camı her püskürtmede yağmur yemiş gibi oluyor. Hepimizinki aynı sanırım hocam.Merhabalar