radiation
Üye
- İsim
- radiation
2014 1.2 tsiAracınız kaç model Hocam, aküden kaynaklanma durumu geldi direk aklıma
1100km lik yol katedildi yolun son 150km sinde bunu yaptı.
2014 1.2 tsiAracınız kaç model Hocam, aküden kaynaklanma durumu geldi direk aklıma
Akü zayıf olsa bile o mesafede kendini şarj eder diye düşünüyorum, yine de baktırmakta fayda olabilir aküye.2014 1.2 tsi
1100km lik yol katedildi yolun son 150km sinde bunu yaptı.
Değerli Hocam,İyi günler golftutkusu
dün geceki yolculuğumun sonlarına doğru bi-xenon basic far da kısa farlar kendi kendine gücünü azaltıp nerdeyse kapanır gibi oluyor fakat 2 saniye sonra tekrar çakar gibi oluyor. Ve ara ara bu şekilde yaparak yolculuğumu bitirdim. Xenon da ne gibi sıkıntı olmuş olabilir. Araçta arıza ışığı da yanmadı?
http://am-application.osram.info/enDeğerli Hocam,
Xenon far ampul arızası aydınlatmada renk değişimi ve aydınlatmada kesintilerine kendini belli eder. Bana ampul arızası gibi geldi.
Dilerim garanti devam ediyordur. Ediyorsa servise başvurmanızı öneririm. Çünkü ampul fiyatı 700 lira civarındaydı sanırım.
Goz kirpma seklinde kapanip yeniden acilma oluyorsa bitmeye yakin olabilir ampulunuz.İyi günler golftutkusudün geceki yolculuğumun sonlarına doğru bi-xenon basic far da kısa farlar kendi kendine gücünü azaltıp nerdeyse kapanır gibi oluyor fakat 2 saniye sonra tekrar çakar gibi oluyor. Ve ara ara bu şekilde yaparak yolculuğumu bitirdim. Xenon da ne gibi sıkıntı olmuş olabilir. Araçta arıza ışığı da yanmadı?
Tuzluymuş hocam. Garantisi devam ediyorDeğerli Hocam,
Xenon far ampul arızası aydınlatmada renk değişimi ve aydınlatmada kesintilerine kendini belli eder. Bana ampul arızası gibi geldi.
Dilerim garanti devam ediyordur. Ediyorsa servise başvurmanızı öneririm. Çünkü ampul fiyatı 700 lira civarındaydı sanırım.
Degerli hocam bi danisin servise garantiden ampul degisimi yapiliyor ama beynlerle ilgili olabilirlik riskini es gecmemek lazim ben 20000 km civarinda yasadim bunuBen de, mi acaba?İlginç bir ayrıntı olurdu dedim ama öyle değilmiş.Aracı aldıktan sonra çektiğim fotoların arasından buldum....Ekli dosyayı görüntüle 1599
Geçmiş olsun,@Srkn hocam, aracımın sorununun kök nedeni benzin kalitesizliği olduğu netleşmiş değil. Sadece bu tür arızalarda olasılığı yüksek kök neden olarak sözü ediliyor. Şehir içinde ya da şehire yakın istasyonlarda bile bile kalitesizliği yaratma ihtimalini düşük görüyorum, buna pek cesaret edilemez gibi geliyor bana. Asıl tehlike, fark edilemeden stoklama alanlarına başka akışkanların sızma ihtimali. Yani akaryakıt markasından çok akaryakıt istasyonu önemli. Her ikisi de X marka akaryakıt satan Y istasyonunda problem var, Z istasyonunda yok olabilir demek istiyorum.Saygılar...