Evet, evet konuyu bulmustum olculeri vs kenara not ettim. Isaretleme banti bulup olcup isaret koymam lazim. Bu sicakta da zor ?Anten icin bir ölçü vardi hocam. Ben yaparken oyle yapmistim Forumda da konusu vardi sunucu degisimi sonrasi kaybolmadiysa ? Biraz arastirirsaniz bulursunuz sanki. Hayirli olsun guzel gunlerde kullanman dileğiyle
Hocam lastik basıncı kontrol edin. Rot balans da kontrol edilebilir.herkese selam, aracım 1.4 tsi dsg comfortline, 1 ay kadar oldu araçta özellikle fren pedalına hafif dokunduğumda hissettiğim bi titreşim sorunu ortaya çıktı. bu titreşim vites topuzundan da fark ediliyor. Her zaman demiyorum ama sıklıkla bu problemi yaşamaktayım. Servise götürdüm, danışman ve usta ayrı ayrı kullandılar, araca alttan kontrol yaptılar bi şey gözükmüyor dediler. Servis tavırları zaten genelde hiçbir problem yok edasında oluyor maalesef. Konuyla alakalı fikri olan var mı
Değerli Hocamherkese selam, aracım 1.4 tsi dsg comfortline, 1 ay kadar oldu araçta özellikle fren pedalına hafif dokunduğumda hissettiğim bi titreşim sorunu ortaya çıktı. bu titreşim vites topuzundan da fark ediliyor. Her zaman demiyorum ama sıklıkla bu problemi yaşamaktayım. Servise götürdüm, danışman ve usta ayrı ayrı kullandılar, araca alttan kontrol yaptılar bi şey gözükmüyor dediler. Servis tavırları zaten genelde hiçbir problem yok edasında oluyor maalesef. Konuyla alakalı fikri olan var mı
:000276-medium:
Deri eldiven ile arac kullanmak cok keyifli oluyor olmasina ama her seferinde kim giyip cikaricak di mi?Mbu direksiyonu neden bu kadar narin yapmışlar yaa? çizilmesin diye lateks eldivenmi takalım yani :/