ANA KONU

Bizim araçlarda XDS aktif değil mi? Gizli özellik aktivasyonunda belirtilmiş.

vgg.PNG

IMG_6312.JPG

malzemeler geldi... kulakciklari direksiyonu kaplatirken unal ustaya taktiricam ama sharki nasil milimetrik yapistiricam bilemedim ?

Anten icin bir ölçü vardi hocam. Ben yaparken oyle yapmistim Forumda da konusu vardi sunucu degisimi sonrasi kaybolmadiysa ? Biraz arastirirsaniz bulursunuz sanki. Hayirli olsun guzel gunlerde kullanman dileğiyle

Anten icin bir ölçü vardi hocam. Ben yaparken oyle yapmistim Forumda da konusu vardi sunucu degisimi sonrasi kaybolmadiysa ? Biraz arastirirsaniz bulursunuz sanki. Hayirli olsun guzel gunlerde kullanman dileğiyle
Evet, evet konuyu bulmustum olculeri vs kenara not ettim. Isaretleme banti bulup olcup isaret koymam lazim. Bu sicakta da zor ?

Sicak Fena hocam cidden dikkat etmek lazim. selamlar olsun

herkese selam, aracım 1.4 tsi dsg comfortline, 1 ay kadar oldu araçta özellikle fren pedalına hafif dokunduğumda hissettiğim bi titreşim sorunu ortaya çıktı. bu titreşim vites topuzundan da fark ediliyor. Her zaman demiyorum ama sıklıkla bu problemi yaşamaktayım. Servise götürdüm, danışman ve usta ayrı ayrı kullandılar, araca alttan kontrol yaptılar bi şey gözükmüyor dediler. Servis tavırları zaten genelde hiçbir problem yok edasında oluyor maalesef. Konuyla alakalı fikri olan var mı

Cumartesi temizligi ?

IMG_6331.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:
herkese selam, aracım 1.4 tsi dsg comfortline, 1 ay kadar oldu araçta özellikle fren pedalına hafif dokunduğumda hissettiğim bi titreşim sorunu ortaya çıktı. bu titreşim vites topuzundan da fark ediliyor. Her zaman demiyorum ama sıklıkla bu problemi yaşamaktayım. Servise götürdüm, danışman ve usta ayrı ayrı kullandılar, araca alttan kontrol yaptılar bi şey gözükmüyor dediler. Servis tavırları zaten genelde hiçbir problem yok edasında oluyor maalesef. Konuyla alakalı fikri olan var mı
Hocam lastik basıncı kontrol edin. Rot balans da kontrol edilebilir.

Değerli Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Kıyamıyorsunuz bana kalırsa. =)

Ben de aracımı ilk aldığımda gaza başlayarak aracın yavaşlamasını sağlamak suretiyle frene basmaya basmaya fren disklerin de bulunan korozyon bir türlü temizlenemediği için uğultu ve fren pedalında titreşim şikayetiyle servise gidince öğrendim ki... Çok nazik davranmışım. Test için çıktığımızda servisten usta direksiyondayken hızımızı 150 ye kadar çıkartıp iki üç kez ABS yi devreye sokacak kadar sert fren yapınca anlamıştım bunu.

bu direksiyonu neden bu kadar narin yapmışlar yaa? çizilmesin diye lateks eldivenmi takalım yani :/

Mbu direksiyonu neden bu kadar narin yapmışlar yaa? çizilmesin diye lateks eldivenmi takalım yani :/
Deri eldiven ile arac kullanmak cok keyifli oluyor olmasina ama her seferinde kim giyip cikaricak di mi? :)  

ben bugun yenibosnada ki unal demir'in dukkanina gittim direksiyona iki farkli sekilde deri kaplatmak icin... git gel 100 km yol yaptim ve randevulu gitmeme ragmen usta uyuyakaldigi icin 1 saat beklemem ragmen kendisine ulasamadim! Ben anadolu yakasina geldikten sonra uyanmis ( saat 13:30 falan) ... yaptigi islere lafim yok ama boyle esnaflik olmaz! Butun focus forumunu oraya yonlendirecektim, uzerine su icsin...

@Mert Y. hocam bu çizik için mi kaplatıcaksınız?kullandıkca silinmezmi o? Birde kaportadaki çizikleri gidermek için nasıl ürünler varsa deri yüzeylerdeki çizikleri gidermek için bir ürün yok mu?

Geri